Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Mała Czarna_21

plamienia, brak okresu, tabletki..

Polecane posty

Witam, biore tabletki antykoncepcyjne yaz 24+4 zawsze okres miałam PO zażyciu ostatnich 4 białych tabletek, byłam u ginekologa i powiedział ze tak jest dobrze gorzej byłoby gdyby @ był przed..ostatnio po współzyciu z moim chłopakiem zaczęłam plamić, taki brązowy śluz ze dwa dni miałam .. przestało a potem znowu tylko dłużej ok 7dni i sluz brązowy gęsty kleisty. To było przed tym jak miałam dostać okres, sama nie wiem czy te plamienia to jakieś plamienia czy dziwny okres, ja traktuje je jako plamienia no wiec czekałam na okres jak zawsze po zazyciu wszystkich białych tabletek a tu niespodzienka okresu nie ma!! i to juz 17 dni... teraz tylko ciagle leje się ze mnie taka wodnista wydzielina, jakas taka biało żółta, nawet duzo tego czasem czuje ze az mi po nogach leci... tydzien po tym jak miałam dostac okres zrobiłam test bo juz mnie to denerwowało ale wyszedł negatywny..a okresu nie ma.. aaa i może to bedzie istotne ze kupiłam sobie miesiac jeszcze przed tym wszystkim tabletki na odchudznie alli bo zachciało mi sie schudnąc a na ulotce pisało jak byk, że obniża skuteczność antykoncepcji ale ja sobie tego nie wziełam do serca:/ a yaz biore zawsze żadnej tabletki nie pominęłam, i tak się zastanawiałam i zastanawiam czy mogło to być przyczyna tego co się ze mną dzieje, dodam jeszcze ze czasem swędzi mnie pochwa.. co o tym myslicie? to ze od lekarza mam iść to wiem niedługo mam wizytę..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować