Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marciiacross

OCENCIE JAK SPIEWAM

Polecane posty

Gość Juriaaa
za ciężkie jak dla ciebie ;)

Gość niekażda
skonczylam sluchac na 00.34. dlaczego taka piosenka? nie trafiasz w dzwieki, nie trzymasz rytmu, tyle na poczatek.

Gość Juriaaa
ale masz fajny głos :)

Gość studentka wydzialu artystyczn.
na początek wybierz sobie coś łatwiejszego, bo to cię troszkę chyba przerosło :)

Gość bbbbbbbusss
rzeczywiście nie śpiewasz pod melodie melodia sobie a twoje śpiewnie (jękanie)sobie weż dziewczyno dobrze Ci radzę znajdź sobie inna pasje niż śpiewanie bo nie oszukujmy się śpiewać to ty nie umiesz

Gość _____________I__
nie dalam rady do konca wysłuchac......

Gość niekażda
nieeeee nieeeee nieeeeee nie jestem w stanie tego sluchac! dramat! masakra!! kurde, dlaczego kazdy, kto potrafi wydobyc z siebie wibrato uwaza, ze potrafi spiewac??? spiewasz jak chcesz, melodia i twoje spiewanie to zupelnie inne bajki. nie mowiac o okrutnym falszu. okrutnym!

dajcie spokój, aż takiego dramatu nie ma :O ale repertuar źle dobrany do możliwości.

wybrałas bardzo trudna piosenke proponuje łatwejsza i spiewanie zprzepony ;)

Gość aureliabuaha
przypomina mi to wycie starszych pań tzn moherów w kościele na mszy

Gość ggggggggggggg
MASAKRA - zgadzam sie z przedmówcą. To śpiewa jakieś 40-50 lat, które udaje Wiolkę Willas.

Gość aureliabuaha
a to od momentu "lecz ludzi dobrej woli" to mnie powala

Gość ggggggggggggg
Nie jest prostym dobrze śpiewać. jest jeszcze coś takiego jak INTERPRETACJA i ta pani, która śpiewa ten utwór powinna go zaśpiewać W SWOIM STYLU bo zaśpiewać tak jak Niemen nie potrafi. i tyle moim zdaniem. a swojego stylu? Nie ma bo śpiewa niczym gwiazda, a głosu nie ma, pięciolinia jej się miesza... no ale ... obsłużyła program muzyczny z sukcesem i sie nagrała. Niemałe osiągnięcie także . gratulujemy 🌼

Gość aureliabuaha
zaśpiewaj coś łatwiejszego to może lepiej ci pójdzie

Gość ggggggggggggg
To znaczy ta kobieta ma gos POTENCJALNIE, ale nie umie go wykrozystać do tego utworu. Nie umie zinterpretować tego utworu, który sobie wybrała. Może nie ta barwa głosu? No to zostaje jej JEJ STYL śpiewania - no to go ma - styl 10 lini to jest - jak dla mnie. A każdy wie, że zapis muzyczny to jest 5 lini. MOJE ZDANKO oczywiście. :classic_cool:

Gość sesesesesesse
o w morde ja tego nie przeżyje

" Może nie ta barwa głosu?" barwa to rzecz w sumie drugorzędna, jest jaka jest i już. chodzi o same umiejętności. głos jest NIEWYĆWICZONY!!! no i (w każdym razie póki co) na Niemena za słaby :(

Gość dopierdalamdziskazdemu
jest nierówno ale skala glosu jest wysoka. powinnas brac jakies lekcje to moze cos z tego byc fajnego

Gość ggggggggggggg
O super uwaga - niewyćwiczony głos. Tak własnie napisałam. Dlatego jeśli ta pani chce i MusI się nagrywać na kompie to powinna MOIM ZDANIEM być bardziej taka ...ostrożna w tym śpiewaniu i zinterpretować tę piosenkę delikatniej, że ten świat jest niepojęty i dziwny i się go....boi. Bo Niemen śpiewa jakby stawiał mu wyzwanie. Jakby buntował się przeciw temu światu. Ale ona się buntuje na 10 lini. Ona się buntuje przeciwko... muzyce. Przeciwko nutom. Ja bym ją tak pogłaskała - tę śpiewaczkę i zaleciła jej tak się skulić ze strachu śpiwając tę piosenkę a nie podbijać Las Vegas swoim głosem. ( bez pięciolini na dodatek). A coś takiego bym zrobiła z jej głosem jak niżej: http://www.youtube.com/watch?v=HJ12lFzmlII&feature=related

Gość fakairete
rytm rytm to podstawa i trafianie w nuty ! bez tego - chocbys miala glos jak dzwon - nic z tego !

Gość h.o.p.e
tak lubiłam tę piosenkę a tu takie tragiczne wykonanie . Żal!

Gość ggggggggggggg
Kurczę - akurat dało mi sie karaoke Bubble ale na tym samym youtube.com jst też wersja orginalna - wystarczy znaleźć i poszukać. Może nie tak słodko, ale ostrożniej bym sobie to zaśpiewała. Z takim strachem bo po prostu barwa głosu nie nadaje sie na Niemena - moim zdaniem.

Gość missmedwiediewe
nie podoba mi sie ale ten moment mocno wierze w to ze ten swiat.. to zajebiscie ma dziewczyna glos tylko niestety nie wycwiczony

Gość przeciez to zwykle wykladanie
niestety kaleczysz piosenke, zacznij od czegos prostego, pocwicz, a bedzie dobrze.

BOZE...PORWALAS SIE Z MOTYKĄ NA SŁONCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I NIE WYSZLO CI TO ZBYT DOBRZE, LICHO