Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marciiacross

OCENCIE JAK SPIEWAM

Polecane posty

Gość fakairete
moze miec glos ale nie ma sluchu ! a z tym sie, niestety, trzeba urodzic oczywiscie moze wycwiczyc "na pamiec", tak jak sie zadan matematycznych mozna nauczyc ale kazde nastepne zadanie - to masakra podobnie jest z piosenkami tak ze zajmij sie dziewczyna czym innym a karaoke wieczorami spiewaj ku uciesze swojej i naprutej gawiedzi...:D

Gość ggggggggggggg
Powinna się trochę SPROSTOWAĆ , w sensie uprościć - nie szaleć tyle po 10 lini. I zrobić strachliwa trochę - no Wiolettą Willas nie będzie, ale utwór będzie słuchalny. A tak? Co to ma być? szansa na sukces bez sukcesu, nie?

Gość missmedwiediewe
repertaur górniakowej chyba by ci podchodzil bo głos masz potęzny tylko niestety widac ze nie pracujesz na dnim a szkoda

Gość wampiox
a ja ci powiem tak fajnie że masz jakąś pasję lubisz śpiewać i wogóle i rób to śpiewaj! ale nie każ nikomu tego słuchać!

Gość ggggggggggggg
wiecie - wszystko OK bo śpiewac kazdy może tylko po co ona sie nagrała , nie? Ale wiecie... dziś każdy może wszystko... niedługo zobaczymy autorkę najnowszych interpretacji piosenek Niemena jako ...haha - zdobywczynię Oskara w ruskiej wersji szeregowca Ryana. ? Kto wie? Oskar drugoplanowy dla niej za rolę..matki Ryana. ?

Gość fakairete
Olka za to Ty piszesz zupelnie niezrozumiale ot, kobieta :D

Gość ggggggggggggg
uważam, że powinna poćwiczyć na karaoke i wtedy się nagrac, a jej nie poznamy 🌼. dosłownie.

Gość marciiacross
pocwicze i nagram lepszą wersję i wam wrzuce dzieki za komenty. bylam na przesluchaniu do skzoly muzycznej i zakwalifikowalam sie na śpiew operowy ale zrezygnowalam bo uwazalam ze to kicha ale chyba jednak sie podejme.. dzikei jeszczeaz papa:)

Gość ggggggggggggg
Wiecie - wyzwanie światu dziwnemu stawiać to trzeba mieć głos i barwę jego także. Niemen jest agresywny i to pasuje. A śpiewny głos, generalnie do piosenki o gaiku zielonym się nadaje lub o miłości, ale nie do buntu przeciw światu. No to najwyżej uprościć sie i strach przed światem. Lub coś Wioletty Willas - spokojnego. Nie ten tekst chyba po prostu i tyle. No i melodię trzymać trzeba lepiej - moje zdanie.

Gość ggggggggggggg
No dokładnie - ja też duzo muzyki słucham - śpiew operowy - pasuje. reszta to przynajmniej miłość jako temat głowny albo gaik zielony tez może być. Lub się zmienić trochę - nie tak śpiewnie. Albo agresywniej albo prościej - bez zawijasów muzycznych. ?

chyba zartujesz w jaki sposób cię oceniali? bez doblego vibratto i wydechu ne masz szans nie startuj bo komisja usiała byc głucha....

Gość ggggggggggggg
wiecie - na śpiew operowy jest na pewno mało chętnych bo kobieta nie ma chyba słuchu! No ale może to sie da wyćwiczyć? Niemniej sprawia wrazenie jakby nie tylko interpretacja, ale nuty jej sie nie trzymały nawet. Choć nie wiem - nie znam się aż tak dobrze. Niemniej wiem, że można słuchać muzyki i lubić, a słuch mieć jak słoń , któremu na ucho ktoś nadepnął. ?

Gość ggggggggggggg
Ale na operach się nie znam - co prawda to prawda. Jedyne co umiem to ustawiać cudze kariery. No mogłam sie zająć swoją lecz nieo to chodziło mi i tyle... a Polska to tylko kariera - reszta bez sensu.

Gość h.o.p.e
chciałaś szczerą ocene ? dostałaś ! Teraz bynajmniej przyłożysz się do pracy,(może będzie lepiej). I pamiętaj ! mama, babcia itd zawsze powiedzą ci że ślicznie śpiewasz,tak to już jest w rodzinie,potem wychodzą właśnie takie talenty w programie "mam talent "," szansa na sukces ".

Gość marciiacross
nom i pan w komisji powiedzial ze glos mam potezny tylko to jakby ''mam sakiewke pieniedzy a nie umiem jej wykorzystac'' dobra zmykam na dwór bo ładny dzien i wam tez radze papa

Gość ggggggggggggg
wiecie - Niemen postawił wyzwanie dziwnemu światu w swojej piosence, a autorka nagrania postawiła wyzwanie ...głosowi Niemena. No ale to jest niemożliwe by być lepszym od Niemen - moje zdanie. Niemniej można spróbować nagrać nowe interpretacje starych piosenek i go rozsławić. Ale to trzeba mieć pomysł na te piosenki - nowy pomysł na stary piosenki tak by przypomnieć i Niemena i pokazać siebie. Nie ma Niemena bez Niemena - to taka moja sugestia dla śpiewających Niemena - nigdy nie będziecie poważni jeśli zgubicie jego w jego piosenkach. Zawsze będzie to śmieszne. czyli i on i wasze pomysły na jego piosenki. Tyle. Ale zawsze Niemen pierwszy w tej WASZEj piosence, która i tak wasza nie jest. I będzie OK, a tak? Nic nie ma.

Gość ja bym chętnie posłuchała
ale inną piosenkę. Ta jest bardzo niedobrana.

Gość ggggggggggggg
wiecie - sory za literówki, ale dosyć szybko piszę. No na pewno dobrze ci życzyli w tej szkole muzycznej tylko musisz tego Niemena uwzględnić śpiewając jego piosenki i każdego innego. W sakiewce także. I będzie dobrze. Możesz se spróbować nagrać nowe wersje starych piosenek - uwazględniając ich pierwszych wykonawców, a później pomysł na swoją płytę. I tyle. POWODZENIA.

Gość ggggggggggggg
Możesz być nawet Pavarottim, ale śpiewasz piosenkę Niemena i cóz... musisz to wziąć pod uwagę, że lepszy od niego nie będziesz chociażby temu, ze to ...nie twoja piosenka po prostu. I tyle. A tu liczy sie cała osobowość człowieka a nie tylko głos. Głos to się liczy w operze. I tyle. Reszta juz nie jest taka prosta - jak dla mnie.

Gość dopierdalamdziskazdemu
autorka mma głos nie mozna jej tego odmówic bo to kawal glosu ale coz ten utwór jest megaa trudny nie powinnas rzucac sie na tak abmitne utwory bez przygotowania.ps.i popracuj nad rytmem.

Gość ggggggggggggg
no to jest też jakby sie porwać na Rodowicz nie biorąc pod uwagę jej osoby tylko, że mam głos lepszy na przykład. Już pomijac 5 linię w tym wypadku ale cóz... nie da sie nic lepszego zrobić. Da sie? Nie da sie pominąc osoby w tym wypadku. Ach powiem wam wyobrażałam sobie, że ta opera to coś trudniejszego a teraz wydaje mi sie, że jest to jak nie wiem KALOSZ ta opera przy pantofelku, którym jest kariera bez daru jakim jest głos operowy. Bo naprawdę jak KALOSZ ta piosenka brzmi w wykonaniu autorki topiku - sami oceńcie.

Gość ggggggggggggg
Powiedzmy Niemen to no bucik jakiś tam, ale ta autorka topiku to kalosz, a nie może być większa niż but Niemena - no jak? Nawet nazwiska nie ma. Gdzie? Jakby już była sławna i tyle. Oczywiście imię i nazwisko - gdyby JUŻ śpiewała z sukcesami w operze. Na razie jedynie ją zkwalifikowali do opery - O ILE.

Gość ggggggggggggg
Ale wiecie, żeby odnieść sukces wtedy trzeba być poniżej tego Niemena i tak, żeby ostatecznie pobić samego Niemena głosem. Ale na razie coś tego nie widzę. Ale zresztą wątpię czy tylko głosem sie da pobić Niemena - całą osobowością bo w sumie pavarotti , co - tylko głos to był? A poza tym w takim razie niech sobie śpiewa piosenkarka operowa operowe kawałki, po co jej niemen, nie? fałuszuje jak jakaś tekla i tyle :(

Gość dopierdalamdziskazdemu
czy ty potrafilabys tak wyciagnac te dzwieki w tym momencie: mocno wierze.(..)? bo ja uwazam ze tutaj dala czadu pomijajac ze kompletnie ma niewycwiczony glos i piosenka jest rozklekotana

Gość ggggggggggggg
Może sobie to przemyśli, poćwiczy i nagra to inaczej. Ja też mam wątek o muzyce na pewnym forum i uważam, że sporo mam widzów - słuchaczy. Czyli dobrze kombinuję. A tu też się czegoś nauczyłam w tym wątku i sie z tego cieszę. Może autorka wklei tu poprawioną wersję swojej wersji piosenki Niemena. Pozdrawiam 🌼

Gość ggggggggggggg
ja osobiście życzę autorce topiku trochę ...skromności więcej. Bo się zachowuje jakby 2 płyty solo operowe nagrała, a na razie ją ZAKWALIFIKOWALI na śpiew operowy o ile to jest prawda... a czy to skończy? Wiecie o co chodzi... ale ona już jest Carmen chyba... i tyle.

Gość ggggggggggggg
Głosem na Niemena nie należy naskakiwać - moje zdanie. to jest interpretacja i osobowość - głos naprawdę operowy to piosenki operowe - arie i najwyżej też nowe aranżancje muzyczne, mowoczesne jakieś wersje. Coś ala Vanessa May tylko śpiewanie oper. Takie rzeczy - i tyle. A Niemen to osobowość i w taki sposób nalezy sie ustawiać do niego uważam. Też może być głos operowy, ale bez sukcesów operowych z głosem operowym na Niemena to jest ośmieszenie się w operze i w ogóle jakieś tam ośmieszenie sie bo on miał też głos tylko nie operowy. Choć nie wiem - nie znam się zupełnie na operze.