Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas24

brak okresu od 7 dni.

Polecane posty

Gość jakas24

okres powinnam dostac w tamta sobote. dzis juz niedziela tydzien po!! a tu nic. przez tydzien mialam objawy PMS, placzliwosc itp (bo zawsze mam od lat) bolały piersi- teraz przestały jakby juz bylo po miesiaczce a jej nadal niema!! co to moze byc

Gość a co ma do tego ??
spałas z kims??? :D

Gość jakas24
z mezem :D nie zabezpieczamy sie ale uwazamuy.. ale jakos mi ciezko uwierzyc w ciąze.. no :(:(:

Masz racje, ze zadajesz tego typu pytania na forum. Tu jest mnostwo lekarzy i na pewno cos poradza na te "ciaze" :P

Gość Easy Man
Na razie nie dramatyzuj. Niektóre kobiety na skutek stresów i innych czynników okres dostają z dwutygodniowym lub większym opóźnieniem.

Gość Trelemorelkaaa
co za problem iść do apteki, czy nawet supermarketu, kupić test ciążowy i sprawdzić? 10zł jest mnie warte niż kupa stresu. Poza tym seks bez zabezpieczenia, to tak jak skok z mostu bez liny.

Gość Trelemorelkaaa
ona nie jest szmatą, tylko niedoedukowana w sprawach seksu.

Gość płaczę24
dlaczego nieedukowana ?? mam meza nie zabezpieczamy sie i co to znaczy ze niewiem czym to grozi czy co ???????? tylko ze nie grozi, bo ja jestem po slubie i nie jestem zadna szmata!!!

Gość płaczę24
no wlasnie boje sie tego testu, wiem bo mam nerwice lękową i czesto mdleje ze strachu, nie wyobrazam sobie zrobic test, tego sie boje bardzien wole niepewnosc i odkładam.. a czas leci, jednak nie mam zadnych objawow ciazy. i martwi mnie to ze mialam objawy okresu czyli PMS i zanikły

Gość Trelemorelkaaa
czyli jak jesteś po ślubie, robisz to z mężem bez zabezpieczenia, to nie możesz zajść w ciąże według Ciebie?

Gość płaczę24
mogę zajść, ale juz rok tak robie i juz taka rutyna zaszła w sprawie tego ze nie ma ciąży, ze jakos do mnie nie przemawia ze jmogłaby byc:( wiem ze to moze glupie, . po prostu ptrzestałam wierzyc w to. a objawy? nie ma zadnych.

Gość płaczę24
ale moze ktos wie czemu byly obkawy okresu i zamiast dostac go w koncu to znikły i niema?

Gość płaczę24
stres mozliwy, zle odzywianie tez, ale okres mialam od 3 lat jak w zegarku a stres i zle odzywianie w sumie tez..

Gość płaczę24
jaki najlepiej kupic test?? sa na allegro testy ciazowe za 1zł na sztuki dobre one sa? takie paskowe.

Gość początek ciąży zwykle jest
podobny - bóle podbrzusza jak na okres, a okresu brak. Nie chesz robić testu - nie rób. Do lekarza też nie chodź, to becikowe przepadnie. To twoja sprawa. A strach tu w niczym nie pomoże. Może czas dorosnąć?

Gość Inaaczej
Boisz sie,ze zemdlejesz jak zobaczysz wynik testu,a nie mdlejesz bedac w niepewności ?

Gość płaczę24
zadnych boli nie ma. brzuch prawie mnie nie boli. najbardziej to te piersi- bolala przed okresem i bolały i juz przestaja.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
płaczę coś krecisz, na innym watku mąz Cie zdradza i jesteś w 6 miesiacu ciazy :o

Gość Inaaczej
Tak na allegro za 1 zł,a koszt przesyłki ?To to samo co pójscie do apteki .

Gość płaczę24
nie, w niepewnosci mam szanse na to ze nie jestem w ciązy a tu juz bedzie murowane

Gość kalollinka
o rany...dorosla kobieta, a takie pierdoly opowiada...chce, nie chce, boi sie, nie lubi dzieci, ale i tak sie nie zabezpiecza....szkoda slow!

Gość Inaaczej
To to wyj :P

Gość płaczę24
ale czy te testy z allegro sa dobre? koszt wysyłki to 3zł. i jest razem 5 za 2 testy yak na wszelki wypadek.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Twoje prowo juz sie wydało idiotko