Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaksld

która suknie wybrac pomozcie bo zupelnie nie wiem

Polecane posty

Wszystko zależy od figury, bo to są inne sukienki. Mnie najbardziej przekonuje druga, pierwsza, a najmniej trzecia.

Gość mi również druga najbardziej
się podoba

Gość mała niunia89
piękne te suknie. Druga najładniejsza:)

Gość virginia płaczka
sorry,ale wszystkie są brzydkie,pretensjonalne takie.ale jeśli już,to druga jest najbardziej znośna.

Gość Małoszka
A mnie się wszystkie podobają! A najpiekniejsza jak dla mnie jst ostatnia, z ramiączkami. CUDO!

Ja jestem bardziej fanką skromnych , prostych sukni więc wybrała bym 1. Jednak wiem ,że do sukni tego typu trzeba mieć smukłą sylwetkę i jeśli masz ładny biust to szkoda go zasłaniać tą siateczką. Jeśli jesteś niska i chcesz wydłużyć swoją sylwetkę to polecam suknie nr.3 ponieważ ona ma odpowiednie do tego ramiączka. Sukna 2 jest ładna i ja bardzo lubie odkryte ramiona ale osobiście nie podoba mi się dół.

Gość Katarz_yna
2 jak jestes niska to może cię optycznie skrócić i możesz dziwnie wyglądać. 3 ładna ale nie w moim guście, nie założyłabym jej. Też wolę skromne. Najlepsza jest 1 :)

Pierwsza lub trzecia, Ale to już zależy od Twojej figury. Pierwsza się sprawdzi u dziewczyny bardzo szczuplej z małym biustem. W drugiej by zginęła. Natomiast trzecia suknia lepsza jest dla kobiet o pełniejszych kształtach.

Gość Guanina
widzę, że trochę zmieniasz koncepcję :) Pierwsza najładniejsza, druga też ok, natomiast trzecia wydaje mi się taka ciężka... Pierwsza jest ładna, ładnie podkreśli zgrabną figurę i do tego wydaje się taka lekka, zwiewna :) ale to tylko moje zdanie

pierwsza najpiekniejsza druga i trzecia pod warunkiem że nie będą miały trenów , wyobrazcie sobie jak podepnie tren będzie się jej z przodu otwierało z tyłu wisiało podkajdane i wydaje mi się że za dużo sie bedzie działo :)

Gość Marchewa 12345
PIERWSZA przepiekna podkresla zgrabna figure i jest skromna dzieki temu ty bedziesz przyciagala widok w ladnej oprawie a nie sama oprawa Druga moze byc do pasa ponizje juz zle ale zbyt strojna jak choinka Trzecia w ogole mi sie nie podoba

Gość hhggttyy
pierwwsza

Gość druga śliczna

druga tylko biały kolor!!! pierwsza bardzo ładna, ale podejrzewam, że ta podpięta fala z przodu w mniej więcej połowe sukni na wysokości kroku będzie się nieładnie układać trzecia ma zabardzo nabzdyczone

Gość male ziarno
2 jest cudowna, sama szukam i chyba juz znalazłam :)