Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrrrrrt

Nie interesuje mnie seks.

Polecane posty

Gość matacz
Wrrrrrt Możliwe, że z braku baby coś mi dokucza, ale co mają do tego wymagania wobec kobiety? Nie jestem tak jak każdy inny i nie zadowalam się byle kim. Jestem człowiekiem, nie zwierzęciem. ---------------------- kogo zwiesz byle kim ? sprecyzyj to to , bo czlowiek ktory tak okresla płec piekną jest idiotą !! tak bynajmniej to wyglada bez okreslenia owej bylejakosci .

Gość matacz
Wrrrrrt Niestety nie mam czasu, mam trochę obowiązków Nie chodzi mi o seks z miłości. Bo jeśli byłoby zauroczenie to czemu nie? Chodzi mi o to, że brakuje w tym wszystkim jakości. ------------------------- i tu znowu co nazywasz ta jakoscią - okresl to .

Gość przepięknie to napisałeś
"Nukowcy juz dawno orzekli , ze jezeli na 100 osób 90 sie masturbuje , to nalezy to uznac za norme (normalnosc) i pozostawic w spokoju , Natomiast nalezy sie bezwzglednie przyjrzec tym 10 osoba bo to z nimi jest cos nie tak . " Taaak, bo wszyscy muszą być dokładnie tacy sami i skoro 99 osób na 100 coś robi, to broń Boże ta 100 osoba nie może być inna! Bo jest nienormalna! Ja tam wolę być w mniejszości niż większości. :) (nie mówię tu o masturbacji)

Gość matacz
Wrrrrrt brzydzi mnie prostackie podejście do spraw seksu. Byle z kim, byle jak, byle gdzie. ------------------------------------------- ale kto to robi z byle kim , byle gdzie i byle jak ? co Ty w ogole piszesz , chcesz rozmawiac o marginesie , czy tez normalnosci jakiejś .

Gość matacz
przepięknie to napisałeś rozumiem Cię i myślę tak samo. a powiedz mi, czy cała otoczka jest dla Ciebie bardzo ważna? np stworzenie odpowiedniego, zmysłowego nastroju...zadbanie o każdy szczegół...celebracja..lubisz? -------------------------------- celebracja ? a i owszem jak sie zatem postarasz , jak to ujełas bedziesz mnie celebrowac , to pójde byc moze z Tobą do łózka . rany co za fujary i fujarki

Gość matacz
widzisz .... odebralas to jak odebrałaś , wiec jak z Tobą polemikę prowadzic ? Kazdy człowiek jest inny !! nie ma dwóch takich samych ! Nie o tym stanowi to co napisałem .

Gość przepięknie to napisałeś
a jak miałam to odebrać? co miałeś dokładnie na myśli pisząc o tej normalności?

Gość Bizksztop666
Stary , nie jestes jedyny , mozesz mi wiezyc . Mam 28 lat i zygac mi sie chce gdy widze te jeb..plastiki itp albo jak koledzy w towarzystwie pierd..o tym i o tym . ..temat jest bardzo długi ale powiem ci na zakonczenie mojego postu ze nie jestes jedyny i nas jest duzo , tylko nie zawsze sie wie ze taka osoba inna , Czyli ty , ja itp do nas podbni / podobne sa / tak blisko sa nas . Jesli ktos nie ma nic do zaoferowanai niz kawał swojego mięsa to niech speir.....