Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjj

Praca

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjjjjjj

Dostałam propozycję stażu w Alianz z Urzędu do obsługi telefonu ( dzwonienie po klientach i umawianie spotkań) myślicie że się to opłaca?? czy nie bardzo ??Jak zrezygnuje to mnie wyrzucą z Urzędu:( co robic??

Gość stażysta
Trudny wybór przed tobą. Staż telemarketera - porażka. Dzwonisz po ludziach, a oni w większości przypadków mają cię w d... Ale jest też plus tej sytuacji - zawsze to jakaś wypłata, no i pewnie nie musisz wyrabiać norm. Zastanawiam się czy byłaś już u tego pracodawcy? Jeśli nie to możesz podjąć następujące ryzyko. Pójść do tego alianza i w czasie rozmowy z pracodawcą udawać trochę niekumatą - ogólnie żeby wyszło, że jesteś nieśmiała, małomówna, trochę nierozgarnięta itd. Może dzięki temu to oni z ciebie zrezygnują a ty poczekasz na jakąś lepszą ofertę stażu. Ostateczny wybór należy jednak do ciebie

jest chyba coś takiego,że jak odmówisz za drugim czy trzecim razem to zostajesz zawieszona czy wyrejestrowana na 1-3miesiące. Ale raz chyba można odmówić

lub jeśli nie chcesz tam odbyć stażu to poszukaj tam gdzie byś go chciała odbyć i pogadaj z pracodawcą czy by Cię nie chcieli...

Gość jjijiojoiuj
No niestety byłam już na rozmowie kurdę ale było nas 10 połowa miała doświadczenie w ubezpieczeniach wiec myślałam że mnie nie przyjmą a tu dzwonią wogolę staż miał być specjalista ds. handlu.