Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopaczek

1 raz

Polecane posty

Gość chlopaczek

witam jestem rpawiczkiem probowalem z moja dziewczyna 2 razy i nei moglem w nia wejsc;/ bylismy mocno po alkoholu wiec moj penciak nei byl w 100% twardy i ciagle sie wyginal mam pytanie co zrobic zeby nam sie udalo mzoe jakas pozycja jakies zele ? mniej alkoholu ?

Gość sex lacha nr1
skad jestes ja chce cie przeleciec -prawiczka

Gość chlopaczek
bialystok hah ? co w prawiczkach takiego fajnego ?

Gość sex lacha nr1
ze to twuj pierwszy raz i troche dluzej mozemy sie poruchac zanim sie spuscisz ja z katowic

Po pierwsze mniej alkoholu. Najlepiej wcale, a jeśli już koniecznie chcecie się rozluźnić to nie więcej niż jeden kieliszek wina czy szampana. Według mnie najlepsza pozycja na pierwszy raz to klasyczna z poduszką lub zrolowanym kocem pod pupą dziewczyny. Poza tym przed włożeniem penisa musisz ją przygotować. Najlepiej zrobić jej minetkę połączoną z delikatną palcówką, najpierw jeden palec, a później spróbuj delikatnie dwa. Żel nawilżający też może pomóc. Te na bazie wody (np. intimel, Durex, Unimil, KY) mogą być używane w połączeniu z prezerwatywą. Takie na bazie różnych olejków nie, ponieważ mogą uszkodzić lateks i prezerwatywa pęknie.

Gość chlopaczek
troche daleko.

Gość chlopaczek
dzieki za rade

Gość _Misiek_
Po wypiciu wódki ptaszek jest malutki... To nie tylko powiedzenie ale najprawdziwsza prawda. Ja i moja żona ustaliliśmy już na samym początku znajomości że po dużej dawce alkoholu nie współżyjemy i właśnie tak jest dobrze. Próbujcie dalej i na pewno się uda. Na początek polecam pozycję klasyczną albo na jeźdźca. http://agnieszka.com.pl/pozycje_erotyczne.htm