Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka890

WIARYGODNOŚĆ TESTU

Polecane posty

Gość majka890

Miesiączki mam nieregularne ale ostatnią miałam od 13 do 16 marca. Dzisiaj rano zrobiłam test ciążowy i pokazała się jedna kreska w okienku kontrolnym - brak ciąży. Niepokoi mnie tylko towarzyszący mi śluz.. bardzo kleisty, rozciagliwy, przypomniający białko kurze..w bardzo dużych ilosciach, czasami imitujący okres.. czy wynik testu moge już traktować za wiarygodny ( współżyłam 11 kwietnia) i czy owy śluz może być tym śluzem przedmiesiączkowym? Prosze od odpowiedzi..

Gość jsdfjsdfj
Pewnie to sperma sprzed tygodnia :D:D:D

Gość Masia27
A robiłaś z moczu porannego? Ja miałam miesiączkę ostatnią 13 marca a jestem w 6 tc. Myślę że test by już coś wykazał,ale zrób jeszcze jeden lub idź do ginekologa.

kochana ja tez tak mialam, z tym, ze nei mialam okresu 2 miesiace i tez przez bardzo dlugi okres czasu mialam taki sluz jak ty, a że zrobilam 4 testy to wiedzialam, ze w ciazy. i tak po pewnym czasie dostalam okres. dodam, ze jestem ponad 7 miesiecy po porodzie. i mam prawo miec taki okres, z tym, ze z kazdą miesiączka moj okres wracal do normy, a tu nagle taka niespodzianka..:)

Gość opopopop
jeśli nie dostaniesz miesiączki przez 2, 3 dni to jeszcze kup sobie pre test, albo wybierz się na badanie krwi beta hcg do laboratorium, kosztuje prywatnie od 15 do 25zł czyli mniej więcej tyle ile stracisz na testy a masz 100%pewności