Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zkołowana2010

Od czego zależy ,ze jednym układa się zycie osobiste i zawodowe a drugim nieeeee

Polecane posty

Gość zkołowana2010

Zastanawiam się co robie nie tak ze nie moge sobie ulozyc zycia prywatnego i zawodowego. Srednia mojej pracy z firmach to 2lata.....Potem nagle jakas redukcja stanowisk albo inne okolicznosci Teraz rozpadł sie moj drugi zwiazek 3 letni.Nie z mojej winy..... Juz nie mam sily i motywacji do dalszego dziaalnia......Innym tak jakos sie uklada a ja mam ciagle klody pod nogi...Od czego to zalezy????????????????????

Gość nie podoba mi sie
od ludzi, którzy są w danym momencie wokół nich.

Gość psicholiżka
rodzice, IQ, genetyka, szczęscie/pech, pracowitosć/lenistwo danej jednostki . . .

Gość zkołowana2010
czyli jestem pechowiec::)

Gość psicholiżka
albo wkręty, układy co by pracę załatwili (wtedy inna osoba odpada jak truteń i zatrudnienia nie uzyskuje mimo lepszych kwalifikacji od bezmózga z układami)

Gość zkołowana2010
Tylko skad brac ten optymizm jak ciagle wiatr w oczy..... na początku czloweik jakos tam sobie tlumaczy ale potem.....to juz nie masz checi....

Gość zkołowana2010
No wlasnie nie umiem sie rozpychac łokciami.....Zycie samo chce nauczyc mnie chamstwa...

Gość berabellla123456789
Od rodziców.... napierw porobią dzieci sto a o ich przyszlosci nie pomyslą wogole... Konsekwencje decyzji rodzicow ponoszą dzieci............... Nie zabezpieczą jakos przyszlosci dzieci...a potem taki pracuje u prywaciarza za marne grosze.........

Gość ertyuiii
berabellla123456789 Od rodziców.... napierw porobią dzieci sto a o ich przyszlosci nie pomyslą wogole... Konsekwencje decyzji rodzicow ponoszą dzieci............... Nie zabezpieczą jakos przyszlosci dzieci...a potem taki pracuje u prywaciarza za marne grosze......... ehhh cos w tym jet, tez tak mysle a z drugiej strony trzeba z tym walczyc o lepsze zycie, kazdy moze stac sie milonerem z pucybuta :)

Gość ega2777
mi sie nie uklada ani ty ani tu. po prostu mam pecha i chyba innym tez tego pecha przynosze. czasami sobie mysle ze los sobie ze mnie drwi.

Potwierdzam słowa w3s4, trzeba pozytywnie myśleć, a wszystko będzie dobrze. Jak sobie wmówimy, że mamy pecha i nic nam się nie uda to tak będzie :)

Gość leonia90210
juz to ktos napisal wczesniej... pozytywne myslenie ok...zgadzam się... Tylko jak za kazdym arzem sie wali to tylko naiwniak ...potem pozytywnie mysli

Leonia90210- co nas nie zabije, to nas wzmocni. Jeżeli coś nie wyjdzie, to wyciągamy z tego wnioski i do przodu :)

Gość zołzazłazłazła
Może chodzi o to, że w niczym nie widzisz swojej winy???? a powszechnie wiadomo że nigdy nie leży po jeden stronie....

Gość zkołowana2010
oj moi drodzy ....po moim pierwszym zwiazku i ogromnych przejsciach....długo czasu minęlo az weszlam w drugi zwiazek... pelna nadzieji...no bo po tych moich przejsciach to teraz juz sie musi udac:):)..... a tu znów klapa:):)..... Ok po pierwszym zwiazku ...moze i to mnie wzmocniło ale teraz znow porazka....to juz za duzo.... dlatego bardzo mi pomaga wasze wsparcie i opinie