Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felek5555

kobiety, dziewczyny, potrzebna rada

Polecane posty

Gość felek5555

Hey , mam ogromną prośbę, potrzebuje kupić dziewczynie jakiś łancuszek z zawieszką. Chciałbym żebyście mi doradziły wyborze. Czy zawieszka w kształcie serca byla by odpowiednim prezentem? czy dziewczyny w ogole nosza take rzeczy na codzien? może jakieś przykładowe.. prosze was o pomoc. Ma to byc cos nie drogiego ze srebra.

Gość ej powiedz
ja od faceta dostalam sliczny zloty lancuszek z zawieszka w ksztalcie serca, na ktorej jest pierwsz litera jego imienia. bardzo czesto w tym chodze. ale z tego co wiem to bylo to dosc kosztowne.

Nie polecam kupowania takich rzeczy na allegro. Tym bardziej od jakiś podejrzanych sprzedawców. Przejdz się po sklepach jubilerskich i panie, które tam pracują na pewno coś Ci doradzą ;)

Gość felek5555
serduszko moze byc malutkie? hmm nie kupie na allegro na pewno

Gość felek5555
mowimy o samej przewieszce, przeciez nie pracuje ;) do 40 zł srebrna przewieszka, wlasnie ogladam co maja na stronie apart.pl

A skąd mam wiedzieć, czy pracujesz, czy nie? I dasz jej samą zawieszkę, bez łańcuszka? :O Powiesz "Kochanie, daje Ci tylko zawieszke, łańcuszek dokup sobie sama" ? :O

Gość felek5555
dam jej sama zawieszke tak.. łancuszek mam taki cieniutki.......

najlepiej to kolczyki i bransoletka z kryształami swarovskiego. są śliczne i delikatne..mój mąż mi kupił taki komplecik na urodziny i byłam mile zaskoczona że ma taki gust..są naprawdę cudne i bardzo subtelne;)

Gość felek5555
niestety kazdy link jest taki sam, czyli stronka glowna wyskakuje

Gość felek5555
w sumie te krysztalki tez moga byc ladne, hmm a moze cos z cyrkoniami..

z tym że kryształy swarovskiego też trochę kosztują bo kolczyki 120 zł a bransoletka 240 ale warto się wykosztować dla ważnej osoby.;) a co do cyrkoni to też widziałam takie malutkie serduszka wykładane właśnie cyrkoniami i też ciekawie to wygląda:)

Gość ha hahahahaha no co ty
proponuje łańcuszek i kryształ svarovski na zawieszce. Bardzo dekoracyjne i za 40 zł myślę, że dasz radę kupić.

Gość ha hahahahaha no co ty
a i spokojnie możesz zamówić na allegro (poszukaj kogoś kto ma dużo pozytywnych komentarzy) bo jest tam tego pełno:)