Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleonorka l

implant antykoncepcyjny

Polecane posty

Gość eleonorka l

czy sa tu jakies dziewczyny co maja lub mialy go ?

Gość aka ona 23
tak sa czy w polsce jest juz dostepny??

Gość tak się pytam pytam
czy to prawda ,ze niektóre kobiety podczas stosowania implqantu nie maja w ogóle krwawien miesięcznych? I ze skutki uboczne dosc często występują i sa bardzo nieprzyjemne?

Gość eleonorka l
ja wlasnie chcialabym porozmawiac o skutkach ubocznych mam kolezanki ktore czują sie swietnie ja mam go od 3 miesiecy i czuje sie fatalnie,mam zawroty glowy,jest mi slabo,mdli mnie codziennie,

Gość mala ala9332
ile kosztuje taki implant???

Gość eleonorka l
niewiem jakie są ceny w polsce bo w uk jest to darmowe..

eleonorka napisz cos o tym implancie ktory ty masz..tez jestem w uk i moze sie skusze...nie wiem..wszystko zawsze mialam jak w zegarku itp. i boje sie ze po tych 'eksperymentach' anty. mi sie wszystko spierniczy

Gość ja planuje zalozyc wkrotce
ale troche obawiam sie tycia. reszta skutkow ubocznych jest w miare do zaakceptowania, jakby co zawsze mozna go wyjac. z drugiej strony dostalam ulotke porownujaca wszystkie metody anty, plusy i minuty i chyba implant wychodzi najlepiej. w UK jest za darmo, ale jesli musicie placic to pewnie bedzie lepszy niz tabletki bo dziala przez 3 lata

Gość eleonorka l
wiesz...trudno mi cokolwiek napisac jak bedzie u Ciebie ,bo jak widzisz na kazdego dziala inaczej mam kilka kolezanke ktore nie mają wiekszych skutkow ubocznych ja natomiast i jeszcze jedna kolezanka mamy bardzo podobne objawy uboczne..tak jak pisalam wyzej wlosy wychodzą mi garsciami,jest mi caly czas zimno,nie wspomne juz o zawrotach glowy i mdlosciach,znajoma wymiotowala kilka tyg dotego rewolucje zołądka :o jednak nie musisz pamietac o antykoncepcji..i nie stresujesz sie tak jak przy tabletkach ja czekam cierpliwie ze to kiedys minie :)