Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleonorka l

implant antykoncepcyjny-kilka pytan

Polecane posty

polska to zacofany kraj przeciez i to ito to hormony... Wlasnie dlatego wybieram sie juz teraz do gina zeby skonsultowac to i zrobic badania bo nie mialam.... a w hiszpani jest to popularne wiec mysle ze nie bedzie problemu z zalozeniem....

Gość beznadziejny przypadek
ja tez mialam i przez caly czas mialam okres co 2 tyg! ale lekarka mowila mi ze trzeba poczekac pol roku i sie uspokoi. czekalam i to nawet rok a na koniec okres mialam co 11 dni! wyciagnelam to paskudztwo i teraz biore tabletki yasmin. nie wspominajac juz o oslabieniu od czestego okresu to na co mi implant skoro i tak sexu uprawiac nie moglam bo wiecznie mialam okres... nie polecam

hmm ja mam nadzieje na dobry scenariusz.... sprubuje i zobacze co bedzie moze dobrze na co licze:)

Gość asia uk
witam, miałam odolgnie implant wsadzony 2 razy wsumie 6 lat, miesiac temu wyciagnelam bo czas sie skonczyl nie wsadzilam po raz 3, teraz staram sie o dziecko ale czy jest cos moze jakies tabletki aby zajsc w tą ciaze poniewaz slyszalam kilka wersji ze nie mozna dlugo po wyjeciu zajsc albo ze tylko biorac jakies tabletki mam szanse ?