Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turkuuska

Stracilam go juz na zawsze przez wlasna glupote.

Polecane posty

Gość turkuuska

W ostatnim czasie nie ukaldalo sie z moim facteem.Klocilismy sie on mial dla mnie mniej czasu.I zrobilam maly podstep.Weszlam na czat i on akurat tam byl.Zagadaalm do niego i potem przeslismy na gg.I rozmawialismy.A on domyslil sie z to ja.Spotkalismy sie dzis i mowi czy to ja pisalam z nim na gg.Odrazu sie kapnal ale chcial sie upewnic.Przyznalam sie ze to ja. Powiedzial ze bardzo sie zawiodlem na tobie, nie spodziewal sie tego po mnie i ze to jest koniec.Kasuje gg, zmienia numer telefonu. Mowil ze ma wyjechcl za granice do pracy za 2 tyg.Teraz wie ze tu go juz nic nie trzyma i ze dzieki tej sutuacji pomoglam mu podjac decyzje.Ze ma do niego nie pisac nie dzownic bo i tak zmieni numer.Powiedzial ze poczul sie jak szmata i jestesmy kwita. I poszlam. Po tym zaczal do mnie dzownic ale nie odebralam telefonu/. Zachowalam sie okropmnie i nienawdze siebie za to.

Gość cocco chanelll
dziwnne po cholere siedzial na czacie, czego tam szukal? ja bym takiego nie chciala

Gość jaaaaa0
To tylko wymowka,zeby zgonic na ciebie .predzej czy pozniej zostawil by ciebie!szukal pretekstu!

Gość ihfe;w
olej go przyjdzie w łache

Gość turkuuska
Po tym jak poszlam widzialam jak patrzyl gdzie ja ide.Potem 2 razy zadzwonil do mnie ale ja wylaczylam telefon. Mozliwe ze to byl tylko pretekst.Bo i tak by mnie zostawil.

Wiesz co, Turkuska ma rację. Głupio robiłaś szukając szczęścia na czacie, ale Twój facet nie był lepszy:/ co on tam robił? Ma pretensje do Ciebie ha ha a jego tam nie było? Sama piszesz, że już się nie układało. To smutne, ale chyba tak czy inaczej Wasz związek by się skończył, skoro oboje siedzieliście na czacie. Może odbierz telefon jak jeszcze zadzwoni i wyjaśnijcie sobie, że wina leży równo po obu stronach. Będzie lżej:) A w ogóle, to się ciesz, że byłaś na tym czacie:) Co, jeśli byłaby inna a Ty nawet byś nie wiedziała???

Gość turkuuska
Nie cche juz z nim rozmawiac. Na koniec powiedzial ze i tak wie ze kiedys do siebie wrocimy.Ja juz nie chce .Niech zmiena numer telefonu, wyjedzie i zapomne za jakis czas .Musze.

Gość jaaaaa0
patrzyl gdzie idziesz?przestan dopatrywac sie jakies mgielki nadzieji to koniec...

Trochę za pewny siebie ten koleś:/ wiesz co ja myślę, on dobrze wie że wina jest jego bo Ty czatowałaś świadomie "podstępnie";) i go przyłapałaś. A teraz drań odwraca kota ogonem. Jak myśli że jeszcze będziecie razem, poczekaj pół roku aż będzie błagał na kolanach. A jeśli go na to nie stać, to nie jest Ciebie wart!!!!

Gość fdgdffdgdfg
Moja wina, jego wina - to bez znaczenia przecież bo wina w czym? Odszedł i tyle.

Gość turkuuska
Przyszedl do mnie.W sumie niewiem po co.Zapytalam sie czy zrobie mu kawe.Siedzial z 10 min.Smutny nawet nic nie mowil.Dostal telefon.Mowi ze ojciec go prosi zeby go gdzies zawiozl.I poszedl.Nawet kawy nie zdarzyl wypic. Niewiem po co przyszedl do mnie.

Gość katastrofalny
ma wyrzuty sumienia, bo dal sie wciagnac i probowal manipulowac Toba,wykrecic kota ogonem, chociaz sam jest winny

Gość turkuuska
C o po powinnam zrobic olac go.Jak mam sie zachowywac w stosunku do niego.Ja bym chciala zapomniec ale jak?

Gość jjjjjjjjqqqq
wkurzyl sie że go przylapalaś, zerwał chce jakaś laske przelecieć a potem wróci z podkulonym ogonem

Gość tak tto lecialo
olej dziada.

Gość turkuuska
Czuje sie okropnie.jest mi tak zle.

Gość SEDFTGYUHIU9IO
HAHAHAH WIESZ CO CZY TO JAKAŚ PROWOKACJA, JESLI TAK TO BARDZOO GLUPIA! jESLI NIE TO JESTEŚ IDIOTKĄ I TO ON CIEBIE DZIOŁCHA POWINIEN BŁAGAC HHAHHAHAHAAHHAHAHHAAH, CZEGOŚ TAKIEGO NIE CZYTAŁAM ,POZDR HAHHAHA ALEŚ GŁUPIE TE DZIWCZYNY BOŻŻ

Gość jesli wyborcy są tak
cwany manipulant!w życiu bym z nim nie chciała być!takiemu nie warto ufać,każdą sytuację może przekształcic tak,byś Ty sie czuła winna,facet nie ma klasy,nawet uczciwie zegnaj nie potrafi powiedzieć,tylko kombinuje jak uciszyć wyrzuty sumienia,nie zawracaj sobie nim głowy,test zdał negatywnie,są wartościowsi faceci!

Gość turkuuska
czuje taka pustke.masakra

Gość Chlebczo
ależ wy jesteście jednak TĘPE TZIPPPPYYYY! szok :o

Niektórzy na tym forum chyba są pozbawieni uczuć, że nie potrafią zrozumieć Turkuski:( Dziewczyno, koleś już widocznie ma taki charakter i mimo zalet które ma na pewno, ma ogromną wadę: jest nielojalny i to starczy, żeby przecierpieć rozstanie i go olać!!!! Chcesz przeżywać to w przyszłości?!?! a może innym razem mu się uda i Cię zdradzi? Chcesz całe życie być manipulowana? Bo nieźle Cię zmanipulował, że piszesz że to Twoja wina! Bądź silna:*

I pamiętaj, masz prawo czuć się smutna!!! Ale to początek nowego:) teraz będzie Ci łatwiej, bo odszedł Ci problem oglądania jego niezadowolonej manipulanckiej buźki:] Teraz masz szansę znaleźć Kogoś, kto Cię już nie zawiedzie! A dusząc się w związku z gnojem, mogłabyś przegapić jakiegoś naprawdę wartościowego gościa;)

Gość czemu jej bronicie?
nie rozumiem czemu bronicie autorki.. chciała sprawdzić podstępem faceta bo wychodzi na to że mu nie ufała, chciała sprawdzić po co siedzi na czacie czy z kimś nie flirtuje a ona dlaczego weszła na ten czat? tylko dla sprawdzenia?? nie dziwię się że koleś się wpienił, jeśli się kogoś kocha to powinno się tej osobie ufać, jeśli autorka była ciekawa dlaczego spędza czas na czacie wystarczyło podjąć poważną rozmowę a nie zachowywać się jak dzieci w jakieś podchody, sprawdzania..