Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tadzio z Gliwic 23

moja była dziewczyna przedworaj została pochowana, bylem na pogrzebie

Polecane posty

Gość tadzio z Gliwic 23

i wiecie co? i nic. absolutnie nic nie czułem. Ani smutku, ani radsci, ani ulgi, ani przygnebienia. Totalna pustka. Oczywicie mam w glowie wspomnienia, zdjecia, filmy. bylismy razem 8 lat. Rozstalismy sie 4 lata temu. Jestem w sozku,ze nic nie czuję. az wstyd sie przyznac,ale jest mi calkowicie obojętna.

Gość A wiecie co
nie wiem jak autor,ale kiedy chowaliśmy mojego tatę też nic nie czułam. Naprawdę totalnie nic. Było mi tak wstyd,czułam sie najgorsza czy sama nie wiem jak to określić. Ból przyszedł po pół roku... Pękła tama i się wylał,kiedy wszyscy już w miarę sie pozbierali...

23 lata masz i od 4 lat nie jestes z dziewczyną, z którą byles przez 8???? to chyba miłość przedszkolna:)

Gość Dziewczyny pomocy...
Na co zmarła?

Gość eee sorrry
przeciez napisal ze to jego BYLA dziewczyna i rozstali sie 4 LATA temu ... Czy wy przezywacie gdy Wasza pierwsza milosc z przedszkola itp. umrze ? Rozstali sie zamkneli pewien rozdzial w zyciu ...

Gość KobietkaBluszcz34
Współczuję twojej kobiecie byłej

Gość mialam tak
jak zmarla moja mama, rozpacz przyszla po 3 miesiącach, chyba spozniony zaplon

Gość ale o co wam chodzi
facet napisał, że nic nie czuję i już, dziwne by było jakby zaczął rozpaczać po kobiecie z która nie był już od 4 lat, widocznie miał powód do rozstania, a niech płacze ten, który z nią aktualnie był i tyle. ja tam faceta rozumiem i jest ok, myślę że też nie płakałabym po byłym z przed kilku lat bo po jaką cholerę??? dziwni jesteście

Gość honeste vivere
gowno prawda moja ex zginela w wypadku, od tego czasu minely 2 lata a mnie to w ogóle nie obeszlo, choc bylismy ze sobą długo po prostu liczy sie ostatnie przed smiercia wrazenie jesli jest hujowe - to nie dziwota ze obojetnosc na pogrzebie i po nim hehehhe

Gość dziewica prawiczka
4 lata to rozumiem. ja nie wiem czy bym płakała po roku od rozstania. Gdybym kochała, to bym się nie rozstała...

Gość tadzio z Gliwic 23
Pójdę dzis na cmentarz ze szpadelkiem, będzie dziki sex jak za dawnych czasów...