Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiramisu25

Czy kot wypadł wam kiedyś z okna?

Polecane posty

Gość gość
kiedyś kotka spadła z mojego okna podczas rui gdy przechodził koło naszego jakiś kocur. Wróciła następnego dnia z obtartym noskiem i w ciąży

Jest tu duzo podszywów.. Nie zartujcie sobie, bo sprawa jest powazna. Kot to nie ptak, wypadnie, wyskoczy, jak moja kotka kiedys z 2 piètra. Mieszkając na 4 piètrze, pilnowałabym kota! Jak wyskoczy, wypadnie, to siè zabije.

Gość gość
nie zabije się ,chyba że jest chory.U rodziców wyskoczył z 7 piętra i żyje,mój za ptakami z 3 i też żyje a ma już z 18 lat!

Gość gość
co tam kotek sąsiad syna 12latka przez balkon wyrzucił po pijaku dawno temu nie teraz z 3 piętra a tamten spadł do ogródka świeżo skopanego i szczęśliwie nic mu się nie stało i uciekł dzieciak na gigant 3 dniowy.Bał się do domu wrócić.Obaj już nie żyją oczywiście z innych powodów ale fakt pozostaje faktem.Dziś taki incydent bez konsekwencji to niemożliwe.

Gość gość
Tak. Mój kajtuś przygarnięty z ulicy.. dwa razy wypadł i nic mu się nie stało. Mojego ojczyma koty też wylatywały i nic im nie było. .

Gość gość
Zapomniałem napisać z którego piętra kajtuś wypadł, z 3 :)

Gość gość
Moj kot kiedys wypadl z okna i autentycznie wybil sobie zeby :( Innym razem bedac w ogrodzie wszedl na wysoka jodle i nie potrafil zejsc. Straz pozarna go stamtad sciagala. Z koleji kot mojej kumpeli, ktora ma mieszkanie na poddaszu chodzi sobie po dachach i jeszcze nic mu sie nie stalo.

A mój kot w nowym mieszkaniu był na balkonie chyba brat go zamknął bo palił papierosa a kot za nim. I szukałam go wszędzie w mieszkaniu w każdym zakamarku wychodzę na balkon a tam go nie mam i schodzę na dwór zobaczyć czy nie wypadł a to 4 piętro i zeszłam a tam mój kot przy okienku od piwnicy, w szoku był... Plusem tylko było to, że w nocy było cicho i przestał nas budzić bo miauczał i miauczał co noc skrobał w balkon i w drzwi i ciągle głodny co 5 minut ale mi było go żal i byłam szczęśliwa, że go znalazłam bo przy przeprowadzce uciekł z nowego mieszkania i znalazłam go po 2 tygodniach na starym mieszkaniu a kawałek był i do tego ostra zima i rzeka i autostrada wokoło nie wiem jak on zrobił więc bałam się że mi ucieknie ale teraz sie odzwyczail z dworu i woli siedziec w domku. Kocham mojego kota i jest wyjatkow!! Zawsze ze mną śpi w łóżku jest mi wierny :*

Gość dbamokota
USŁUGA PROFESJONALNEGO MONTAŻU SIATEK BALKONOWYCH - SIATEK DLA KOTA, SIATEK PRZECIW PTAKOM GWARANTUJEMY NAJNIŻSZE CENY MONTAŻU W POLSCE! TEL. 733 157 287 Zespół „Dbam o kota” zajmuje się montażem zabezpieczeń na balkon, okno , taras, do ogrodów i wielu innych, stosowanych w celu ochrony kotów i innych pupili, przed wypadnięciem z wysokości. Wymienione zabezpieczenia montujemy za pomocą specjalnych haków i uchwytów, na których rozciągana jest siatka dostosowana, względem zamówienia. Przedstawione rozwiązania, sprawdzają się również w przypadku problemu z zabezpieczeniem przed ptakami. W swojej ofercie świadczymy usługi montowanie kolców przeciw ptakom, zwłaszcza gołębi, które eliminują problem z zanieczyszczeniem odchodami. Wieloletnie doświadczenie sprawia, że montaż jest sprawny i dostosowany do indywidualnego zapotrzebowania klientów. Oferujemy montaż z wykorzystaniem standardowych narzędzi pracy (siatek, haków, linki stalowej) oraz w przypadku zakazu ingerencji w elewacje budynku , stosujemy rozwiązania bezinwazyjne. Wykonywane usługi w pełni spełniają oczekiwania klientów pod względem zabezpieczenia, a przy tym spełniają wymogi bezpiecznego montażu pod względem zagrożenia p-pożarowego. Wykonywane konstrukcje są bardzo mało widoczne, pod względem estetyki, a tym samym nie zasłaniają promieni słonecznych. Usługi wykonujemy głównie na terenie Warszawy i Mazowsza, a w przypadku specjalnego zamówienia jesteśmy w stanie dojechać w inne rejony Polski, bądź Europy. Charakteryzuje nas estetyka wykonania, bezpieczeństwo i funkcjonalność montażu oraz konkurencyjne ceny. Wszelkich informacji można uzyskać pod numerem tel. 733-157-287, bądź pisząc maila na adres : dbamokota@gmail.com. Zapraszamy, również do odwiedzenia naszej strony internetowej: www.dbamokota.pl .

Gość gość
Mój kot spadł na beton z wysokiego 2 piętra, połamał sie, ale przeżył, zaznaczę, że był to młody kocurek.

Gość thorihe20
raz się zdarzyło, ale było to pierwsze piętro i nic się nie stało. Po przeprowadzce i zamieszkaniu na 3 piętrze zamontowaliśmy takie siatki ochronne http://www.kocieogrody.pl/

Gość gość
Witam! Moja kotka miałą zaledwie rok wyskoczyła z 7 piętra nie przezyła upadku więc radzę pilnować kota i nie dopuszczać do chodzenia po parapecie ponieważ wystarczy że będzie lecieć jakis ptak lub coś podobnego a ona/on bezmyślnie poleci za nim mam teraz nauczkę na przyszłość też myślałem że nie wyskoczy ale się przeliczyłem proszę uważać pozdrawiam ;C