Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafewoman25

Facet, który może mieć prawie każdą kobietę. Jak go przkonać do siebie?

Polecane posty

Gość kafewoman25

Poznałam takiego faceta na czacie. Przez pierwszy tydzien pisalismy na gg. Zadne z nas nie namawialo druga strona o fote. Bardzo mi sie to podobalo bo czulam ze liczy sie to co mysle. Po tygodniu zgodzilam sie i wymienilismy sie zdjeciami. Pomyslalam sobie przystojny facet. Po kolejnych 2 tygodniach spotkalismy sie . To byla najcudowniesjsza randka w moim zyciu. Od tej pory, a minal tydzie piszemy do siebie codziennie sms i na gg dalej rozmawiamy. Planujemy kolejne spotkanie ale troche sie mijamy z czasem. Problem polega na tym ze nie wiem czy dobrze postepuje. Wiem ze takie facet, moze miec naprawkde niejedna kobiete. Nie chodzi tylko o jego wyglad, ale o zachowanie. Jest pewny siebie, ale zarazem liczy sie z innymi. Wie co chce. Staram mu sie nie narzucac, bo zdaje sobie sprawe ze na pewno nie jedna probuje go poderwac w taki sposob. Dlatego uznalam ze lepiej bedzie jak nie bede sama wykonywac pierwszych ruchow. Tzn pisze do niego czasem pierwsza, nie jest tak, ze czekam tylko na niego. Ale poprostu nic w nadmiarze. Oczywisice go nie ignoruje. Zawsze odbieram i zawsze odpisuje. Chce zachowac sie wg niego inaczej niz inne kobiety. Doradzcice mi prosze jak powinnam postepowac.

Gość kafewoman25
Doradzcie prosze.

Dowiedz się dlaczego jest samotny i dlaczego się jego związki kończyły, wybadaj jaki typ kobiety lubi ;) U mojego się kończyły bo te dziewuchy z nim grały w gierki, olewały, nie odzywały się do niego i wiecznie nie miały czasu - no to kopał w dupę równo, aż pojawiłam się ja - bez gierek, z otwartością, częstym kontaktem ;) No i jest ze mną, a tamte tylko piszą jaki to mają do niego sentyment i bla bla. Mojego zdobyłam właśnie tym, że pokazałam że CHCĘ i że się staram - jak on :)

Gość kafewoman25
Ja mam 24 latka on 30. Dziekuje Ci bardzi Ona.. za rade.

Gość kafewoman25
Nie pytalam go jeszcze o przeszle zwiazki, nie chcialam sie narzucac. Ale postaram sie to zrobic. Mysle ze madrze napisalas :)

Gość kafewoman25
Ona.. Dzięki ze odpisałaś. Tylko Ty sie odezwalaś. Dziśkuje Ci, bo dla mnie to ważne.

Gość kafewoman25
Pomocy. Prosze.

Gość kafewoman25
Dam Wam spokoj, ale poradzcie cos najpierw.

Jestem znowu ;) Wiesz, dopytuj ale nie nachalnie, żeby nie odniósł wrażenia że jesteś zazdrosna o przeszłość czy coś... Powiedz co Cię denerwuje w facetach (ale nie wymieniaj żadnej z jego cech ;) ), najlepiej o facecie przyjaciółki i że tego a tego zachowania nie lubisz, no i zagaj co jego denerwuje w kobietach ;)

Gość kafewoman25
O tym czego nie lubi w kobietach to juz wiem. Moze wszystkiego mi nie powiedzial, ale te cechy ktore wiem to na szczescie mnie nie dotycza. A z tym facetem przyjaciolki to sprobuje. Dzieki :)

Gość o kobieta bedzie na jedna noc
a potem kop w dupe :O🖐️