Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KInderCzekoladka

związki tzn układy

Polecane posty

Nie znam ani jednego takiego faceta, natomiast znajomych kobiet przynajmniej kilka. Sam też spotkałem sie z takimi ofertami. Poziom zdemoralizowania kobiet juz dawno przekroczył wszelkie normy.

Gość KInderCzekoladka
Arek pieprzysz jak potłuczony, kobiety sa takie same jak faceci a TY chyba dawno nie bzykałes :P hmmm czyli w cholere z takimi układami, moge byc kochanka ale nie darmowa panna do bzykania

Gość ja jestem wukładzie no i co?
kobiet jak kobiet ale facetów to dopieor demoralizacja

Gość KInderCzekoladka
widzicie mi nie chodzi o sex, ja potrzebuję przytulenia, pocałunków, wspólnych fajnych rozmów ;)

Najbardziej podoba mi sie jak taka puszczalska sie usprawiedliwa: ''JAk facet rucha bez zobowiązań ile wlezie to jest maczo a jak kobieta uprawia taki seks to od razu puszczalska'' Po prostu uwielbiam jak pada taki argument.

Gość KInderCzekoladka
o jeju każdy robi i żyje jak chce, Arek chcesz zyc bez bzykania całe życie Twoja sprawa ale pozwól bzykac innym ;)

Nie ja nie chce, ja muszę bo w Polsce same takie ścierwa zostaly jak ty. Sorki ale takiego babochłopa to się nie tykam.

Gość KInderCzekoladka
babochłopa??? znasz w ogóle znaczenie tego słowa???

Gość ja jestem wukładzie no i co?
19:27 [zgłoś do usunięcia] KInderCzekoladka widzicie mi nie chodzi o sex, ja potrzebuję przytulenia, pocałunków, wspólnych fajnych rozmów i tego szukasz w ukłądzie na sec uwazaj bo sie zaangazujesz i bedzie bolalo jak dostaniesz kopa kazdy ukłąd konczy sie nagle i bez słowa , bo tu nie ma co tłumaczyc .. ryzykownie jedziesz..

Gość KInderCzekoladka
Arku no ja w sobie nie zabiłam niczego :P chyba rzeczywiscie nie potrafie byc tak wyrachowana zeby byc w takim związku :/

Potrafisz, potrafisz. Spróbuj raz i poźniej już samo pójdzie. Co to za rożnica czy mąż czy obcy facet i tak chodzi wam tylko o jedno. Nie masz sobie co żalować.

Gość KInderCzekoladka
Arek widac ze dawnoooooooooooo nie bzykałes, a moze nigdy ?? :D

Z byłą żoną bardzo dużo, ale o co chodzi? Przynajmniej mam syna którego wychowam na ludzi, bo jak by to miała robić jego mama to takie samo ścierwo by wyszło jak ona.

Gość KInderCzekoladka
oj pieprzysz, no to widac ze oprócz eks żony nikt Cie nie chce, sta ta złosliwosc ;) no to ja juz wiem ze układy to nie dal mnie, dzieki wszystkim którzy pomogli ;)

Znowu sie pomyliłas, ale wybaczam w końcu jesteś kobietą to nie mogę wymagać zbyt dużo. Choćby dla samej kasy, pustych lasek takich jak ty kręci się koło mnie pełno. Niestety mogą co najwyżej posprzątć mi w domu.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o prosze Arek i Daniel to ten sam desperat hahaha ale jestes gosciu doopkiem :D

Gość tak, mam 19 lat i
hehe, jesteś kobietą, to on powinien być na Twoje zawołanie :)

Gość tak, mam 19 lat i
rozwiązanie jest proste. jeśli Ci przeszkadza, że on musi się zajmować żoną i to ona jest na pierwszym miejscu (co jest w sumie prawidłowe) - poszukaj sobie singla.

Gość tak, mam 19 lat i
Arku, wyładowujesz swoją złość - nie wypada w Twoim wieku. :) Jak Ci nie pasują tacy ludzie, jak my, to proszę, zostaw nas i zadawaj się z ludźmi Tobie odpowiadającymi. A do autorki tematu, znalazłaś sobie buraka, ot to. Bawiłam się w układy i mogę Ci powiedzieć tyle, że jak dobrze trafisz to będziesz miała dokładnie to, czego potrzebujesz - pocałunki, rozmowy, wręcz takie a la chodzenie choć bez zaangażowania. ale to nigdy nie jest tak hop - faceci są dziwni, czuję to w kościach :)

Cóż...ja sie zastanawiam czy nie najlepiej rozpocząć od zwyczajnej znajomosci lub seksu niż rzucac się z uczuciami. Przynajmniej nie ma rozczarowań a mogą być miłe niespodzianki:)

Gość KinderCzekoladka
mi nie przeszkadza ze dba o zonę, to co on z nia robi mnie zupełnie nie obchodzi ;) ale racja jest w tym że trafiłam na buraka