Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KInderCzekoladka

związki tzn układy

Polecane posty

Gość KInderCzekoladka

czy ktos z Was jest w takim związku????

Gość KInderCzekoladka
miało być w tytule związki TZW układy ;)

Gość aga aga aga
ale o so chodzi?

Gość KInderCzekoladka
no bycie ze soba dla samego sexu bez miłości, bez zobowiązań, obojetnie czy są to wolne osoby czy zajete i sa dla siebie kochankami

Gość aga aga aga
aaa o to chodzi masa topików już była o tym :P

Gość KInderCzekoladka
no tak było masa ale mnie tu wczesniej nie było ;) myslałam ze ktoś jest w takim związku i mi nieco doradzi ;)

bez uczuć się nie da prędzej czy później się zaangażujesz-chyba,że potrafisz to rozróżnić-uczucia i sex ale myśle,że nikt nie jest krową rozpłodową przyjemność przyjemnością kobiety są emocjonalne

Gość KInderCzekoladka
no to juz pisze, tylko błagam darujcie sobie teksty ze jestem dziwka, jestem juz dużą dziewczynka ;) Mam męża, ale mamy układ, jestesmy ze soba dla dzieci, dalismy sobie swobode i kazde z nas spotyka sie z kim chce, no i zaczełam sie spotykac z pewnym facetem ( ma zone) Gdy jestesmy razem jest super, ale jak sie nie widzimy to on totalna zlewka, potrafi nie odpisac na smsa, potrafi zapomniec ze sie na coś umawialismy. Czy to norma w takich związkach?? bo kurcze rozmumiem ze ma byc bez uczuć, sam sex ale kurcze nie jestem jakąs tam puszczalska panienka żeby ktoś mnie tak traktował :O

Kto powiedział, że się cieszę? Wcale to nie jest wesołe. Zdaję sobie z tego sprawę, ale nie umiem nic z tym zrobić.

Gość chcesz jak ona?
ja jestem w takim zwiazku, tylko sex i nic poza tym (o uczucia mi chodzi) wiem, ze sie nie zaangazuje- to moj ex- juz razem nie jestesmy bo wypalilo sie wszystko miedzy nami ale sex zawsze mielismy fajny. I nie obchodzi mnie to, co kto sobie pomysli o mnie- moja sprawa :classic_cool:

Gość KInderCzekoladka
ja tez nie angazuje sie uczuciowo, nie chce żadnej miłości, chce przeżywac coś miłego, ekscytującego, ale kurcze nie moze chyba byc tak ze mam byc na jego zawołanie a tak to milczy :o

Gość KInderCzekoladka
Drogi ARKU jak widzisz u Was facetów tez to norma ;)

Gość hluih
Jestes smieszna:O Masz w dupie fakt, ze robisz swinstwo jego zonie, nie liczysz sie z jej uczuciami, a jednoczesnie przezywasz, ze facet sie do ciebie nie odzywa, a po co ma to robic, jak spuscil sie juz w dziure?

Widze że stereotypy o facetach wciąż żywe ale nic bardziej mylnego. Teraz to mężczyzna przywiązuje większą wage z kim chodzi do łożka i na pewno nie są to przypadkowe osoby do których nic nie czuje.

Gość KInderCzekoladka
jego zona mnie zupełnie nie obchodzi, nie jestem pierwsza kobieta z która on zdradza zone, poza tym miedzy nami nie doszło jeszcze do sexu wiec mysle czy sie z tego nie wycofac

Gość hluih
ciebie nie ochodzi jego zona, a jego nie obchodzisz ty poza momentami kiedy sie z nim spotykasz. wiadomo, ze bedzie chcial seksu i tylko o to mu chodzi worze na sperme:D

Co cie obchodzą uczucia innych ludzi, ważne żeby twoja cipka była zaspokojona. Także nie marnuj takiej szanasy i nie wycofuj sie z tego, korzystaj ile sie da.

Gość ja jestem wukładzie no i co?

Gość ja jestem wukładzie no i co?
19:06 [zgłoś do usunięcia] KInderCzekoladka no to juz pisze, tylko błagam darujcie sobie teksty ze jestem dzi**a, jestem juz dużą dziewczynka Mam męża, ale mamy układ, jestesmy ze soba dla dzieci, dalismy sobie swobode i kazde z nas spotyka sie z kim chce, no i zaczełam sie spotykac z pewnym facetem ( ma zone) Gdy jestesmy razem jest super, ale jak sie nie widzimy to on totalna zlewka, potrafi nie odpisac na smsa, potrafi zapomniec ze sie na coś umawialismy. Czy to norma w takich związkach?? bo kurcze rozmumiem ze ma byc bez uczuć, sam sex a jak układ to o co Ci chodzi , jestes dla niego nikim, spotykacie się i tyle, sex i nic więcej ... mój był w czwartek do dzisiaj się nie odewał ani razu, chociaż jest na necie, norma , nie Twoja chata skraju ... układ to ukłąd zadnych sentymentów dziś jest jutro nie ma ... może sie nawet miesiac nie odzywac nic do tego