Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsjsjsjsj

ziemia egipska na allegro - czy to podrobki ?

Polecane posty

Gość jsjsjsjsj

pytam , poniewaz wydawalo mi sie ze to firma BIKOR miala ziemie egipska, a tam wszedzie jest jakis IKOS... czy moglby mi ktos pomoc ? dziekuje.

Gość tylko i wyłącznie biała
jaka ziemia egipska? w sensie piasek sprowadzają?

Gość jsjsjsjsj
puder do twarzy

aha, to nie wiem o co chodzi :)

Gość jsjsjsjsj
a czy ktos inny moglby mi pomoc ?

Gość ja mam ziemie kwiatowa
ja mam ziemie kwiatowa i obornik

zajrzałam na allegro, na pewno nie szkoda ci kasy na zwykły puder?

miałam napisać: naprawdę nie szkoda ci kasy na zwykły puder?

Gość jsjsjsjsj
dlatego prosze o pomoc, bo wydaje mi sie , ze to co jest na allegro, to wlasnie zwykly puder...

daj spokój, żaden nie jest tyle wart....

Gość jsjsjsjsj
kupowalam juz drozsze kosmetyki, ale nie o tym temat, dziekuje.

dziewczyno, po co droższe? nie daj się w butelkę nabijać. wszystko jeden pies.

Gość jsjsjsjsj
dziekuje pando za odpowiedz

Gość ale czym to się różni
od zwykłego pudru

Gość jsjsjsjsj
nie wiem czym sie rozni dlatego chce sobie kupic, zeby to sprawdzic. ten puder jest czesto polecany przez dermatologow i w salonach kosmetycznych

tak pomaranczo pachnie :p ziemia jest zayebista. ja mam juz ja od lat. 1 ziemie mialam 2 lata!!! mozna raz na nia wydac ale dlugo ja sie ma! i ponoc nie niszczy tak cery to fakt. zreszta okaze sie to za jakies pare lat :p nie robi takich plam i nie splywa ! ja Ci polecam !

Gość jsjsjsjsj
widze, ze na wizazu jest duzo opinii pozytywnych i rzeczywiscie to troche inaczej wyglada niz te na allegro (opakowanie, producent)

Gość jsjsjsjsj
pando, jeszcze raz dzieki, chyba jednak tez sobie zamowie ten puder, bo do wawy lub gdanska troche daleko, zeby kupic osobiscie

Gość Ziemia Egipska BIKOR
Nie daj się nabrać na tanie podróbki na allegro. Zobacz sobie tylko skład prawdziwej Ziemi Egipskiej BIKOR, jest o niebo lepszy od reszty dostępnych na aukcjach internetowych. Można powiedzieć że takiego składu nie ma żaden inny puder! Ziemia Egipska BIKOR (Egyptische Erde) jest kosmetykiem dostosowanym do każdego rodzaju cery. Należy do nielicznej grupy kosmetyków upiększających i pielęgnujących, za względu na swój imponujący skład. Egyptische Erde BIKOR zawiera hydrolizat kwasu hialuronowego, jeden z najlepszych środków nawilżających. Substancja higroskopijna - przyciąga i zatrzymuje wodę w naskórku. Ogranicza TEWL (transepidermalną utratę wody z naskórka) oraz tworzy na powierzchni skóry delikatny film, który zabezpiecza skórę. Kosmetyk w swoim składzie posiada również ester witaminy E, charakteryzujący się działaniem antyoksydacyjnym, neutralizującym wolne rodniki, które odpowiedzialne są za starzenie się skóry. Przeciwdziała uszkadzaniu komórek i powstawaniu stanów zapalnych. Dodatkowo, posiada właściwości zmiękczające i poprawiające koloryt skóry. Masło Shea, otrzymywane z miąższu owoców afrykańskiego drzewa Vitellaria paradoxa (masłosz Parka), zmiękcza skórę, ma działanie kojące oraz przeciwzmarszczkowe. Stanowi naturalną ochronę przeciwko promieniowaniu UVB. Posiada silne właściwości kondycjonujące i nawilżające. Egyptische Erde zawiera również palmitynian retinylu, trwalszą formę witaminy A. Charakteryzującą się znacznym działaniem emoliencyjnym - zmiękczającym skórę. Stymulujące działanie polega na zmniejszeniu zmian związanych z procesem starzenia się skóry. W bogatym składzie kosmetyku znajduje się także olej arachidowy, posiadający właściwości zmiękczające oraz emoliencyjne. Doskonale kondycjonuje skórę zapobiegajc jej podrażnieniom. Olej z nasion jojoby, jest wysoce biozgodny ze skórą i zapewnia niezwykłe właściwości pielęgnacyjne. Dodatkowo odżywia, zmiękcza i nawilża skórę, może być używany do pielęgnacji skóry wrażliwej oraz jest bardzo pomocny w leczeniu podrażnień skóry. Więcej na: www.egyptische-erde.pl albo www.bikor.pl

Z tego co wiem, to Ziemi Bikor nie można kupić na allegro, a jeśli już coś jest, to albo podróba albo od jakiegoś szemranego sprzedawcy :/ Najlepiej zamawiać u źródła, czyli bezpośrednio na stronie dystrybutora http://sklep.bikor.pl/ :)

Gość malgosia damska
A ja przepadam za ziemią IKOS - korzystam od 6 miesięcy i jestem pod wielkim wrażeniem efektu ;-) Zresztą - o coś takiego właśnie chodziło. Kosmetyk jest super ;-)

Gość gość
ja zamówiłam na allegro od sprzedawcy, u którego najwiecej osób zamawia i ani pudru ani kasy... pani ma nick puszka7, przestrzegam!

Gość gość
a ja kupiłam u Puszka7 i dostałam oryginał plus cień gratis. Ma same dobre opinie, to jak to możliwe, żeby oszukiwała?! Chyba jakaś zazdrosna konkurencja pisze hahahahaha Puszka7 polecam tego allegrowicza <3 Już tylko tam będę zamawiać mój kochany puderek.