Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowa127127

Osobne zaproszenie

Polecane posty

Gość fioletowa127127

Mój kuzyn ma w tym roku wesele i zaprosił na nie osobno wszystkich, nawet tych którzy mają ledwie 18. Ja mam 17 lat i takiego zaproszenia nie dostałam. Mam iść?? Kuzynki będą dziwnie patrzeć, powiedzą, że pewnie nikogo sobie nie znalazłam... A po 2. z kim będę tańczyć? Pomóżcie...

wiesz nie dostałaś zaproszenia to nie powinnaś iść tym bardziej że nie masz z kim chyba że twoi rodzice zostali zaproszeni z dziećmi

Gość myszkamikiii
no jak nie dostałaś to chyba cię nie zaprosił. Normalnie jest tak, że osobom powyżej 15roku życia powinno się dać osobne zaproszenie. Dzieci poniżej tego wieku wymienia się na zaproszeniu rodziców.

Witaj twoi rodzice na pewno też dostali już zaproszenie ( jeżeli tak to na pewno jesteś tam też ujęta) a na weselu na pewno będzie dużo młodych ludzi w twoim wieku i będziesz miała się z kimś bawić nic się nie martw

Gość fioletowa127127
Moi rodzice dostali zaproszenie z rodziną. Ja już sama nie wiem co mam zrobić... Sala weselna jest 100 metrów od mojego domu. A czy będzie fajnie? Nie wiem, bo skoro tych wszystkich młodych zaprosili osobno...

Jeżeli z rodziną to oczywiście jesteś też zaproszona , jak tyle młodych będzie to na pewno zabawa będzie super

Gość fioletowa127127
no, nie wiem... bo oni są dziwni, jak urodził się mój młodzszy brat, to rozpuszczali plotki, że to moje dziecko... boję się spotkania z nimi