Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prrrrrrrrr

Dużo tych tematów o prawiczkach...

Polecane posty

Gość Prrrrrrrrr

Ale schemat się powtarza. Widzę, że wszyscy narzekają, że są brzydcy, niscy, nudni, bez perspektyw, itd. Ja kończę za pół roku 22 lata. Jestem w połowie prawniczych studiów dziennych. Załapuję się na chyba minimum dobrego wzrostu dla chłopaka (180 cm), nie mam problemów z wyglądem żadnych, dbam o siebie nie przekraczając granic, ubieram się porządnie. Dbam o higienę. Nie brakuje mi poczucia humoru i zainteresowań. Niestety mam jakieś zaburzenia pewności siebie i w stosunku do kobiet jestem ekstremalnie wystraszony, bo to nie jest zwykła nieśmiałość. Miałem kilka lat temu jedną dziewczynę, miałem jakieś lekkie kontakty z kilkoma innymi jednak od roku nie miałem z żadną do czynienia. Mogę powiedzieć o sobie, że nic mi nie brakuje, nie mam na co narzekać. A mimo to z jakichś przyczyn jestem zamknięty na kontakty, boję się bliskości i związanych z tym rzeczy. Kiedyś miałem dziewczynę i nie było aż tak źle chociaż nie było też dobrze, ale teraz jest jeszcze gorzej :/ Znajomi jeśli kogoś nie mają to poznają, próbują, a ja kompletnie nic. Nie zdziwię się jeśli ktoś brałby mnie za geja, bo tak to może wyglądać. A ja po prostu mam problemy ze sobą :/

Gość Też prawiczek
to przyjemnego jeżdżenia na ręcznym

Gość ale prawiczkiem juz nie jestes
?

Gość w3d2
o co chodzi z tym wzrostem minimalnym?Tom Cruise jest dużo poniżej tego określonego przez ciebie minimum a prawiczkiem pewnie przestał być w gimnazjum(http://www.tnij.org/dobrykredyt2010 )

Gość drdrduikjj
no tak każdy lachon lubi facetów nie wyższych niż 120cm

Bo jeśli facet ma 170cm to ma juz pozamiatane na tej płaszczyżnie i lepiej by sie z tym pogodził dla niego lepiej oczywiscie:classic_cool:.

"Widzę, że wszyscy narzekają, że są brzydcy, niscy, nudni, bez perspektyw, itd." nic dziwnego ze wszyscy, skoro to ciągle ci sami :D

Gość mam zla wiadomosc
przegrales zycie , skonczysz jak reszta ciot z tego forum