Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafal_1987

w jakim wieku mieliście pierwszą dziewczynę?

Polecane posty

Gość rafal_1987

W jakim wieku mieliście pierwszą dziewczynę/chłopaka? Pytam, bo ja mam 25 lat i nigdy jeszcze nie miałem dziewczyny. Czasem się zastanawiam, czy nie jest już za późno na poszukiwania? Dziewczyny w moim wieku miały już wielu chłopaków, a młodsze nie bardzo by chyba chciały mieć chłopaka w takim wieku?

Gość rafal_1987
hello!

Gość rafal_1987
u mnie w szkole nie było takiej mody ( ani w podstawówce ani w liceum). To była kwestia indywidualna i nigdy nikt nie robił mi żadnych trudności z tego powodu, że nie miałem dziewczyny. Ale teraz, w wieku 25 lat widzę, że jest coraz trudniej. Świat dziewczyn powoli staje mi się obcy, nie mam zupełnie z nim kontaków i nie umiałbym nawet ich nawiązać

Gość sztywna pyta
kurwa mać do starszej to nawet nie startuj. dziewczyny w twoim wieku nie są zainteresowane rówieśnikami i szukają starszego. masz tylko szansę u młodszych

Gość rafal_1987
Tak? Dziewczyny w moim wieku nie są zainteresowane chłopakami w moim wieku? Na jakiej podstawie tak twierdzisz?

Gość 000000000
nie ma reguły jakimi chłopakami dziewczyny się interesują, chłopak może mieć 25 lat a może być bardziej męski i pociągający od 30-sto latka

Gość sztywna pyta
to sobie znajdź 18 i będzie w sam raz :)

Gość rafal_1987
Ale wy tak serio piszecie z tymi 18-latkami. Myślicie, że mógłbym mieć u nich realną szansę?

Gość 000000000
jeżeli masz to coś to nie powinieneś mieć problemu

Gość rafal_1987
Kurcze, niezłe. Dzięki. Tego to się nie spodziewałem, że mogę być atrakcyjny dla dziewczyn w takim wieku. Faktycznie, te w moim wieku nie bardzo się mną interesują, bo one chcą takiego wiecie, faceta, a nie chłopaczka. To może być niezłe spostrzeżenie.

Gość ratunek w drodze :D
daj fotke i powiedz skąd jesteś. 175cm wzrostu to jak dla mnie za mało... :P mam 170 i wymagam co najmniej 185cm wzrostu! :) mam 20 lat.

Gość sztywna pyta
piszę serio że musisz szukać dziewczyny przynajmniej 4 lata młodszej bo u takiej masz szansę. dziewczyny tak mają że lubią młodszych i myślę że masz szansę u 18

Gość samotnik23
tez jestem samotny i zaczynam sie troche irytować, bo juz 23 lata na karku ;(

Gość rafal_1987
Jestem z Wa-wy. 175cm. to nie jest za mało. Nigdy nie miałem kompleksów na punkcie swojego wzrostu. Nikt mi nie wypominał, że jestem za mały. Jest dużo dość niskich dziewczyn, a przy tym ładnych.

Gość tak, mam 19 lat i
też wolę facetów w wieku 24-26 lat. są bardziej dojrzali, jest z nimi o czym pogadać, większość była w jakimś dłuższym związku z inną dziewczyną, przez co są lepsi w łóżeczku :) a małolaci w moim wieku mają fiubździu w głowie, pieprzą się dla lansu, chleją ćpają, gadają tylko o tym jak to kiedyś rzygali po imprezce, a ręce mają jak jakieś drewniane kołki na przyspieszeniu :P

Gość samotnik23
tylko gdzie taką młodszą poznać ?

Gość tak, mam 19 lat i
mam 160, gdy chodzę po mieście ze zbyt wysokim chłopakiem to czuję taki jakiś dystans. nie lubię wysokich. tacy, których można pocałować bez stawania na palcach są fajni :P

Gość rafal_1987
nie no, właśnie sęk w tym, że nie miałem nigdy dziewczyny i przy takiem 19 latce jak ty to chyba byłoby trochę głupio, nie? Ale pogadać ze mną na pewno można, może nie o rzyganiu na imprezach, bo to akurat chyba mało przyjemne.

Gość tak, mam 19 lat i
to już ci mówię, one są głupie i siedzą na portalach randkowych szukając księcia z bajki, ew. chodzą na dyski i imprezki się lansować :P

Gość samotnik23
ale to nie takie proste bo praca, studia, a na imprezki to może z 2 razy w miechu znajdzie sie czas do tego raczej ze stałymi znajomymi, a nie na jakiś wyryw lasek

Gość tak, mam 19 lat i
ja byłam, głupia, gdy strasznie chciałam mieć chłopaka - myślałam, że najlepszy będzie taki w moim wieku i to do tego ładny. ale najlepsze znajomości miałam pomiędzy 24-26 latkami. także nic nie jest głupio moim zdaniem. dla 19latki facet kilka lat starszy to najlepszy wybór :)

Gość do try walking in my shoes
ale 25 latek ktory nie mial dziewczyny jest przez kobiety zle odbierany :O

Gość rafal_1987
No właśnie tego się obawiam. Że co pomyśli sobie o mnie taka 18-19 latka jak się dowie, że jest dla mnie pierwszą?