Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antosiek234

studia zaoczne pytanie!!!!

Polecane posty

Gość antosiek234

odpowiedzcie mi co biora pod uwage skoro chce isc na studia zaoczne na uczelnie prywatna. problem w tym ze chce isc na informatyke a nie bede zdawal ani informatyki ani matmy rozszezonej;/ za pozno sobie pomyslalem o tym co chce studiowac... jak to jest z rekrutacja na uczelniach prywatnych na zaocznych ? szukalem na stronie uczelni ale nic nie pisze. czy majac tylko podstawe przyjma mnie????????????

Gość student zaoczzny
na uczelniach prywatnych przyjmuje się każdego aby tylko miał maturę. Liczy się kolejność osób , czyli kto pierwszy złoży dokumenty ten lepszy. Nic ich więcej nie interesuje. Tu jest inaczej niż na państwowych.

Gość antosiek234
dziekuje za odpowiedz

Ja gdy się przyjmowałem na zaoczne to nawet nie spojrzeli na świadectwo czy wyniki maturalne. Odrazu wpisali mnie na listę studentów :D Często jest tak że : kto pierwszy ten lepszy ale jeszcze częściej jest tak że przyjmują poprostu kto tylko zapłaci :P Podstawa wystarczy, luz :)

Gość student zaoczzny
Dodam jeszcze, że na studiach prywatnych nie oblewają w ciągu trzech lat licencjata, bo jeszcze ktoś mógłby im uciec i nie zarobiliby, więc spoko jest na tych studiach, zdaje się kazdy egzamin i egzamin dyplomowy też. Takie studia są o sto razy lepsze niż państwowe. Tu się dba o dobre samopoczucie studenta, a na państwowych takie jak Uniwersytet Warszawski to się tylko można pochlastać. A przecież ci sami pracują i tu i tu, ale jak ci z UW przychodzą na wykłady do prywatnego to już odpuszczają sobie i nie gnębią tak ludzi. Wiem bo byłem na UW i te same ryła oglądałem u nas na prywatnych studiach. Ten co mnie oblał na UW na naszym prywatnym uśmiechnął się do mnie i wstawił mi "dobry". KANALIA !!!!!!

Gość tylko i wyłącznie biała
" Dodam jeszcze, że na studiach prywatnych nie oblewają w ciągu trzech lat licencjata, bo jeszcze ktoś mógłby im uciec i nie zarobiliby, więc spoko jest na tych studiach, zdaje się kazdy egzamin i egzamin dyplomowy też." ALE BREDNIE :D tylko ciekawe, że u mnie na prywatnych, zaocznych studiach, na tych, co zaczynają kończy 1/3 dyplomem :) ciekawe...

Gość U nas odpadali tylko ci co
nie zapłacili albo te co urodziły dzieci i nie miały z kim zostawić.