Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jaki kolor włosów?

Polecane posty

Może mi cos doradzicie. Jestem blada jak ściana, ciemny brąz na głowie, czasem średni brąz, brązowe oczy. Miałam kiedys czarne włosy, nawet fajnie to wyglądało, ale mam jasną cere, więc wyglądałam jakbym była chora. Coś doradzicie?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuupppu

Gość dziwna sprawa
może solarium?

no rude włosy pasują do jasnej karnacji szkoda tylko że nie masz zielonych oczu ale brązowe też będa pasować

troszke ciemniejszy fluid ale troszke a nie bardzo solarium moze a wlosy sprobuj bordowe albo rude jesli ci sie podobaja zreszta najlepiej jak bys wstawila zdjecie to wtedy mozna by ci cos doradzic

Myslałam o rudym kolorze już kilka razy, ale własnie mam brązowe oczy, a do brązowych to chyba nie bardzo bedzie pasował ten kolor. Chociaż w sumie jeszcze zależy jaki odcień. Może jednak zdecyduje sie na kasztan. Sama nie wiem. Jeszcze jakieś propozycje? A może jakiś konkretny odcień rudości byście zaproponowali? :) Bo jest tak duży wybór, a sama nie wiem czy fajniejsze byłyby jasne odcienie, czy ciemniejsze.

na ciemny bardzo nie maluj z tej racji ze jestes bladziutka sproboj bordowy naprawde ja mam podobna sytuacje do ciebie brazowe oczy jasna cera tylko teraz tapety zaczelam uzywac wiec jest troche lepiej ale pomaluj sobie szamponetka na bordowy i sama zobaczysz czy ci ladnie czy nie a po paru myciach i tak cie sie zmyje ten kolor

No ja własnie nie bardzo lubie sie malować :) Może faktycznie spróbuje z tym bordowym kolorem :)

Podkład używam, tez błyszczyk, ale oczy nie maluje wogóle. Podkładu tez nie nakładam codziennie.

Czasami podkreślam czarna kredką, ale niezbyt przepadam za malowaniem sie :)

DnD, a jaki to jest odcień rudego? Ta dziewczyna świetnie wygląda w tym odcieniu.