Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilka19

Najsmutniejsza piosenka jaką znacie

Polecane posty

A prosze bardzo....nie moge odnaleźć ich najpiękniejszej instrumentalnej piosenki:)

Dobra Młodzieży. Lecę. A Wy się może w końcu umówcie na dyskusję w realu. O muzyce naturalnie :) Na początek.

Właśnie ? :P Po za tym nie chciałbym marnować lilci czasu i ją zanudzać :)

Green nie zaczynaj znowu!!!!!! "poza tym nie chciałbym marnować lilci czasu i ją zanudzać"- jeszcze raz napiszesz coś w tym stylu a dostaniesz!!!!!

problem polega na tym że green jest ze śląska a ja z mazowieckiego:)

U mnie bez zmian....jutro jade....z jednej strony się ciesze, a z drugiej mam wyrzuty sumienia że zostawiam Anię:(....zawsze jestem rozdarta...czy chociaż raz może być dobrze??????

Pojechał bym do ciebie o każdej godzinie dnia i nocy :) Ale nie jestem jeszcze gotowy, muszę poukładać sobie trochę w głowie, zrozumieć kilka rzeczy... to nie takie proste. Ale ciesze się że mogę z tobą popisać :) to wspaniałe że cię poznałem na kafeterii :)

Żaden problem. Kiedyś przez dwa lata jeździłem do Koszalina. 430 km. Chcieć, to móc. Nie swatam. Lilka jak wiesz, mam Latorośl w Twoim wieku. Po prostu widzę, że się coraz bardziej lubicie. I już naprawdę lecę. Bo woda tuż pod wałami u mnie. P.S. To dla mnie bardzo ważny utwór. Ktoś kiedyś... http://www.youtube.com/watch?v=vajMjwoEJkA 3majcie się.

Też sobie te pytanie zadaję. Kiedyś może nadejść taki dzień że powiemy " wreszcie wszystko jest dobrze " ale czy nadejdzie... nie wiadomo.

ojojoj wewo przykro mi, mam nadzieje że dacie sobie rade:) powodzenia No tak, b. lubimy się z Greenem:)

Green a u ciebie jak????? nie zalało was????? poza tym wewo wiesz chyba że Green jest już zakochany, nieszczęśliwie ale jest:)

właśnie lilciu o to chodzi musiałbym coś z tym zrobić. Wiem że czuję coś do ciebie. Ale przecież ty nawet mnie nie widziałaś, Gdybym zakochał się drugi raz nieszczęśliwie to nie wiem co by było ze mną... Muszę to wszystko sobie poukładać. W Gliwicach pada juz od kilku dni ale przelotnie. Mieszkam w samym centrum to tez nic mi nie grozi. A jak sytuacja powodziowa u ciebie ?

U mnie powodzi nigdy nie było i raczej nam nie grozi....z resztą nawet nie pada od tygodnia:)no właśnie Green, nie pozbierałeś się, a może coś z tego będzie jeszcze:) może jeszcze się dogadasz z Sarą....

Nie potrafie o niej od tak zapomnieć, naprawde ona jest dla mnie wszystkim. Ale mam co raz mniejszą nadzieje że z tego może coś być musiałbym sie zmienić, musiałbym być inną osobą. A ty dałaś mi tyle współczucia, podtrzymywałas mnie na duchu, wogóle jestes kochana, jesteś wspaniała i wydaje mi się że akceptujesz mnie takiego jakim jestem, choc mogę się mylić. Sara jest moja niespełnioną miłością, ale tak naprawde nie poznałem ciebie Lilciu. Jestes niesamowita, ale potrzebuję czasu.

pytanie czy ty chciałabyś mnie poznać, Nie zdziwiłbym się gdybyś tego nie chciała ja naprawde nie jestem fajny...

Green rozumiem Cie doskonale,jesteśmy przyjaciółmi:) przecież ja nie licze na coś więcej....nigdy nie szukałam miłości.

Przestań Green, jesteś świetny, miły, wrażliwy, uczuciowy.....mamy podobny gust muzyczny....:)przestań mnie do siebie zniechęcać.....

No ładniee pewnie zrobiłem z siebie kretyna :o Jak mogłem myśleć wogóle... przepraszam nie zwracaj na to uwagii sama widzisz jaki jestem.

ty kretyna?????dlaczego?????nie rozumiem.... Green,przecież my na dobrą sprawę nie znamy się dobrze, nie widzieliśmy się....tu nie ma co planować, z resztą jesteś zakochany:) Jak dla mnie na razie jest dobrze tak jak jest, co bedzie później zobaczymy....nie szukam miłości co nie znaczy że dam jej kopa kiedy mnie spotka...bo ja też jej pragne:) przecież wiesz że Cię bardzo bardzo bardzo lubię:)