Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieMMNICKA

PRZECIEKI EGZAMIN GIMNAZJALNY 2010...??

Polecane posty

Gość nieMMNICKA

SA JAKIEŚ PRZECIEKI??

Eee jak co roku będzie pierdolenie i na tym się skończy A tak w ogóle to: do nauki!:P

no bo ja wiem....:classic_cool: w sumie to trochę ale nie wiem czego :P Ty już masz to za sobą ;)

Gość eleonorra
egzamin GIMNAZJALNY?? hahhahhaahahahahahaha BEJBIES!!! CO WY TU ROBICIE???

eleonorra - w pore jesteś jak teraz zauważyłaś,że tu nie tylko dorośli przebywają :P tak jak na forum dla kobiet są zdesperowane prawiczki,tak i nastolatki ;) o dziwo te drugie są bardziej dyskryminowane,choć przecież bliżej im do kobiet niz tym męskim cioitom :D:D

nie wierzcie w te wszystkie przecieki.. zawsze się jakies pojawiają , a najczęsciej okazuje się to wszystko nieprawdą.. ktos sobie cos wymysli, a potem cała reszta się nakręca..

sama sie dziwie,że sie śmieje po przesłuchaniu ponurej niedzieli :P a ponoć samobójstwo powinnam popełnić

ja już mam pozamiatane :P jak nie skocze z mostu teraz ( a może lepiej tabletki? jak myślisz?) to za 30 lat :P ale po co tak długo czekać :classic_cool:

nie myśle że najlepiej będzie jak podetniesz sobie żyły plastikowym nożykiem:classic_cool: ;) milky...no..... :(

dobra już dobra :P i tak,jak bede popelniac samobojstwo to raczej nie powiem kiedy i nikt sie nie dowie :P i nikt nie bedzie płakał

jeszcze nie dzisiaj,bo zimno na polu i za daleko do mostu :( już ciemno,,mogłoby mi sie coś stać

milky... opanuj się.... pewnie jeszcze dużo sie zmieni i zobaczysz że nie warto ;) spadam na jakiś czas 🖐️ ;) :)

Gość PaniNemesis
Witajcie. Ja tez w tym roku pisze egzamin. Strasznie sie martwie bo musze dostac sie na biologia-chemia a w moim miescie wszyscy znaja dam podania ;l bedzie ciezko

Gość PaniNemesis
Macie zamiar sciagac na egzaminie?.