Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tipsikk

Tipsy odchodzą razem z żelem

Polecane posty

Gość tipsikk

Co robię źle , może ktoś jest w stanie ocenić dlaczego byłabym bardzo wdzięczna:)

Gość la canción mas triste
to robisz źle, że swoja poobgryzane i brudne pazury chowasz pod jakimś żelem, o, to jest źle zrobione.

może niedokładnie oczyszczasz płytkę paznokcia... marka żelu też robi swoje ;)

Gość tipsikk
Dziękuję za odpowiedzi, stosuję żel ibd ,oraz lovely ale zawsze to samo, czasem zdarza mi się zalać skórki, wtedy podchodzi powietrze, kurcze może źle oczyszczam paznokcia przed naklejeniem tipsa:(

Gość tipsikk
ale ostatnio zaczynam zwracać większą uwagę na to by nie zalać skórek, jednak i tak tipsy odchodzą, jak powinnam oczyścić dobrze paznokcia?a może jest to także wina odtłuszczacza lub kleju, albo wszystkiego naraz:(

Gość tipsikk
tak mnie uczyli na kursie by go odtłuścić przed tipsem:(czyli tak się nie powinno robić? dziękuję bardzo za pomoc, będę pamiętać z tymi skórkami:)

Gość pokaaaaaz zdjecie
tak czasami bywa, ze plytka nie przyjmuje zelu i nic na to nie poradzisz. przerzuc sie na akryl

Gość tipsikk
hmm tylko jak przez kilka lat chodziłam do kosmetyczki to nie odchodził:(dlatego wiem że robię coś źle:(

nie wiem dlaczego Cie tak nauczyli? :o nie robi sie tak..jak masz juz paznokcia opracowanego , skorki wyciete i zmatowione to ja robie tylko bloczkiem jeszcze i szczoteczka usuwam pył. i od razu kleje tipsa.tipsa zanim nakleje to tez boki tak lekko opiluje zeby potem ladnie go opilowac. naklejam tipsa. opracowuje linie i nakladam bondera i do lampy. w ogole nie przecieram ! na bondera daje żel kamuflaż. bloczkiem zas ten kamuflaż robie lekko. i potem co tam mam french lub brokat. french przecieram cleaneren i nakladam na niego klar.tylko na konce french i do lampy.brokatu wiadomo nie przecieram. na to daje zel rosa!!! i patyczkiem zawsze robie boki!!! zeby nie splywal po skorkach! to jest wlasnie powod odpadania twoich paznokci,.

Gość tipsikk
Dziękuje bardzo za pomoc, będę pamiętała, mam nadzieję że teraz się nie będą odklejały:( Serdecznie Pozdrawiam

Gość dxefswxfcswxgfvxsf
moze byc wina żelu ja przez wiele lat myslałam, że na moich płaskich paznokciach nie będą sie trzymały długo tipsy max 2 tyg, ale niedawno poszłam do innej pani i trzymały mi sie 5 tyg. byłam w szoku