Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wedding_bride

Kopanhaska- 26.04.2010

Polecane posty

Gość wedding_bride

Zaczynam kopenhaska!! :D Pełna wiary i energii startuję 26.04.2010 Już po kubku kawy. Miłego dnia wszystkim zrzucającym.

Gość wedding_bride
Zastanawiam się tylko czy można dzielić posiłki i np jedno jajko zjeść zaraz po kawie, czy muszę czekać do tej 12?? hmmm....

Gość wedding_bride
o shit! miało być kopenhaska!! Sorki...

Gość za 13 dni bedziesz chudsza
a za 33 dni grubsza niż teraz wypróbowałam na sobie i wiem że to dieta na przytycie po kopenhaskiej przez dwa tygodnie byłam na 800- 1000 kcal i tyłam w oczach nigdy wiecej!!!! dieta jest dobra jak masz wesele albo coś równie ważnego i chcesz być szczupła w tym danym czasie, zawsze jednak potem przytyjesz...

Gość za 13 dni bedziesz chudsza
dodam jeszcze że po tych 13 dniach człowiek wyglada jak po chorobie, tak wycieńczony jest organizm wyrzuc na dwa tygodnie z diety pieczywo, ziemniaki, makaron, ryż cukier w kazdej postaci (w owocach też) do tego pobiegaj albo rowerek godzinke dziennie i stracisz z 6 kg, bezpowrotnie i bez uszczerbku na zdrowiu i wyglądzie

Gość wedding_bride
Dzięki wielkie za wypowiedź. Podejrzewam, że masz rację, dlatego jeśli cokolwiek pójdzie nie tak, to nie będę ciągnąć na siłę... Potrzebuję w miarę restrykcyjnej diety z prostym menu. Jeśli będzie dramat, to dodam np jabłka lub jogurt z otrębami na śniadanie... Wiem, że najważniejsze to mieć zdrowy rozsądek, ale jak zgadłaś po niku mam okazję, na której chcę ładnie wyglądać. Ale wiem, że rozsądek najważniejszy:)

Gość kuzzajka
Sa zdania podzielone na temat tej diety ... dlatego tez chce sie przekonac na własnej skórze jaki bedzie efekt. Zalezy mi na schudniecu bo juz waze 86 kg tak to jest jak sobie człowiek pozwala w ciazy .... i po ciazy .... Mówie dość !! i zaczynam diete !!

Gość Tfe
Dieta drakońska, ale skuteczna. Dwa lata temu spróbowałam jakoś w lipcu i efekt utrzymałam do grudnia. Od jutra zaczynam znowu+ do tego wzmożona aktywność fizyczna ;) Wtedy 75 na starcie- 67 na mecie, zobaczymy jak tym razem będzie z takim samym startem ;P

Witam wszystkie dziewczyny. Ja też dzisiaj zaczęłam. Moja waga 65kg Mój cel: 57-59kg Mam nadzieję, że będę mogła się dzielić tutaj swoimi sukcesami i porażkami.

Gość weding_bride
O jej ale się cieszę, że tyle Was się pojawiło:) Witam Was Wszystkie: kuzzajka, tfe, magdalenak11, she Razem na pewno damy radę!!! Ja jestem już po obiedzie tzn po szpinaku i jajkach na twardo. Uwielbiam szpinak:) Kończę właśnie pierwszy litr wody, bo to ponoć ważne, a zawsze miałam problemy żeby pić tyle ile powinnam:)

Gość weding_bride
zaczerniłam nika... a teraz pora na wapń! (czytałam, że trzeba przyjmować w tabletkach, bo dieta dostarcza znikomą ilość)

ja godzine temu zjadlam 2 jajka na miekko i zamiast szpinaku brokuly. Nie jestem jakos bardzo glodna ale bywalo lepiej :p na kolacje zjem zamiast befsztyku gotowanego kurczaka i salate z olejem i cytryna. Pierwsze 2 dni sa najgorsze potem jadlospis jest o wiele lepszy :)

uaktualnilam stopke :) ja chce byc na tej diecie 10 dni, potem przechodze na 10 dni na south beach. jezu obym dala rade :)

Kurcze, jestem już po kolacji (brzmi to conajmniej śmiesznie zważywszy na porę;D ) Ale zamiast sałaty z mięsem zjadłam sałatę i jabłko, bo nie mam w domu mięsa a nie chce mi sie ruszyc D do sklepu. Zaraz zabieram psiaka i wtedy podejdziemy po produkty na jutro.

wedding_bride i jak sie trzymasz ? ;) ja jestem glodna niestety :( kolacje jadlam o 17 i niewiem jak dam rade do konca dnia :o wiem ze to kwestia przyzwyczajenia, bedzie lepiej ! :)

Gość kuzzajka
jejuuuu nie idzie wytrzymac taka jestem głodna . Ratujcie !!!!!!!

Gość kuzzajka
oby do jutra ! zmykam spac dziewczynki :*

Ja całkiem ok. Ale z modyfikacjami. Dodałam jabłko z paroma orzechami włoskimi:( ale i tak jest niezle. Trzymam kciuki za Was wszystkie:) Do jutra!

po 1 dniu mam minus 1,1 kg :D ciesze sie !!!! to jest mega motywujace ;) wlasnie pije kawe , potem o 12 zjem jogurt i szynke ;) tak sobie mysle ze juz od jutra zacznie sie w miare dobry jadlospis :D zeby przetrzymac dzisiejszy dzien i bedzie dobrze bedziemy laseczki niedlugo :*

ja też zaczęłam wczoraj - 68,3kg/162cm Noc miałam fatalną, spałam bardzo niespokojnie, głód dawał się we znaki. Ja wczoraj zjadłam mniej niż powinnam - tylko pierś kurczka z parowaru i kilka liści sałaty. W ciągu dnia nie byłam głodna, ale wyszło w nocy. Dzisiaj postaram się jeść planowo. Waga w drugim dniu - 66,7 Pozdrawiam towarzyszki doli i niedoli

Gość o rany ranyy :)
lepsza juz chyba kopenhaska niz ten durny dukan po ktorym z nerek zostaja strzepy a z tarczycy bezuzyteczny narzad......

Witam dzisiaj dziewczynki:) Ja po wczorajszym dniu -0,5kg, ale nie jest źle:) jestem już po kawie z mlekiem (zamiast cukru) i paru liściach sałaty z plasterkiem szynki, bo bez śniadania się u mnie nie obejdzie:) Ubieram się do pracy, miłego dnia!!

Hej dziewuszki. Ja dopiero teraz kawke pije. Rano nie zdarzyłam. Dzisiaj mam - 0,5kg - jest nieźle. Właśnie mi się wołowinka rozmraża. o 14 zjem obiad a o 17-18 kolacje. Wczoraj też jakaś słaba byłam. Do celu: 6kg Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

Gość kamusia87
Ja już jestem miesiąc po tej diecie i powiem wam że warto. Schudłam 7 kg i nie przestrzegałam tak rygorystycznie tej diety. Napiłam się czasami jakiejś zupki albo zjadła jabłko czy jedno jajko więcej i skróciłam sobie 2 dni. Od tego czasu schudłam jeszcze 2 kg z tym że nie objadam się tak jak wcześniej bo nawet mi się nie chce tak jeść( czasami nawet zapominam o jakimś posiłku), chociaż kiedyś byłam strasznym łakomczuchem. Żołądek mi się skurczył, częściej chodzę do łazienki i czuje się rewelacyjne.Teraz chce mi się żyć. Życzę wam powodzenia i wytrwałości, ale nic przez siłę

Dobry wieczór. Dzisiaj u mnie o niebo lepiej niż wczoraj. Właśnie poćwiczyłam. Mam nadzieję, że jutro znowu będzie mniej. A ja u Was dziewczyny dzisiaj? Jak się czujecie? Dajecie redę??

Gość kuzzajka
Hejka Dziewczynki :) Jak sie macie ? ja wczoraj miałam krysys ale pokonałam go. Zobaczymy dzisaij... Za chwile wypije sobie kawusie :) jak narazie to najlepsze danie z tej całej diety:>

a ja dzis niewiem ile waze bo moja waga cos wariuje, musze dzis w niej wymienic baterie :p wlasnie zjadlam grzanke i wypilam kawe, rany szkoda ze tylko raz jest takie sniadanie :P:P dzis 3 dzien byle do przodu ;)