Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulka00152

luteina, plamienia nie okres, tabletki anty

Polecane posty

Gość madziulka00152

mam problem i prosze o rade. Poznym wieczorem kolo 22 myslalam ze dostalam okres, bylo niewielkie plamienie, wiec wzielam pierwsza tabletke anty. Dzisiaj rano jednak po okresie ani sladu. I co mam teraz zrobic, brac dalej z okapkowania? czy to ze wzielam za wczesnie tabletke ma jakis skutek? Dodam jeszcze że od miesiąca leczyłam nadżerkę i ostatnią brałam luteinę i własnie po niej czekałam na okres. ostatnio podczas przyjmowania luteiny współżyłam z chłopakiem z prezerwatywą która nie pękła ani się nie zsuneła. stosunek trwał z 5-10min ponieważ nie mogłam dalej tak piekło. prosze pomozcie!

Gość madziulka00152
hej to znów ja.. dodam iż okres pojawił się jednak wczoraj ale nie był obfity.. plamieniami tez nie można tego nazwać.. takie jak pod koniec okresu. brzuch bolał niesamowicie.. a dziś po okresie ani śladu.. więc moge wykluczyć jakąkolwiek ciążę?? w końcu gumka nie pękła a stounek trwał z 5 10 min.. czytałam że w ciąży nie mogą być bolesne miesiączki.. nie wiem co myśleć do gina ide w piątek. poradźcie coś ;)