Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

za6razem

test wykryl ciaze dopiero za 6 razem czy ktos tez tak mial ?

Polecane posty

teraz znow staramy sie o dziecko niestety poronilam :( a tak chcielismy malenstwa obecnie spoznia mi sie okres kilka dni mniej wiecej 8.9 dni robilam test wyszedl negatywny przy poprzedniej ciazy jak pisalam wyrzej wyszedl dopiero za 6 razem

poczekaj jeszcze kilka dni jak test dalej będzie negatywny a okresu brak udaj się do lekarza bo mogą to być jakieś zaburzenia hormonalne

Gość skoro...
Masz juz dziecko a zadajesz pytania jakbyś miała 16 lat. Być może wczesna ciąża i dlatego nie było widać. A być może po prostu spóźnia ci się okres. Nikt z forum ci nie pomoże. Idź do lekarza i się przekonasz.

nie mam dziecka ! mogla bys przeczytac wszystkie posty to bys sie dowiedziala dlaczegho zadaje takie pytania !:(

eraz znow staramy sie o dziecko niestety poronilam a tak chcielismy malenstwa obecnie spoznia mi sie okres kilka dni mniej wiecej 8.9 dni robilam test wyszedl negatywny przy poprzedniej ciazy jak pisalam wyrzej wyszedl dopiero za 6 razem

Gość widocznie robisz testy
za wczesnie

Gość ksajlksjds
Testy nie wskazują w 100% ciąży :-/ Są felerne. Ja zrobiłam 3 razy test ciążowy ten gdzie się moczem zakrapla i dał wynik negatywny. Dopiero po zrobieniu beta HCG wyszło, że jestem w 5 tygodniu ciąży. Ja nie wierzę w żadne testy.

dwa tygodnie od spoznionej miesiaczki to za wczesnie ? wiec kiedy mam je robic ? jak minie miesiac od spodziewanej miesiaczki czya jak dziecko zacznie kopac powinnam sie zastanowic czy aby nie zrobic testu ?? :D

Gość ksajlksjds
Beta to chyba najskuteczniejszy test :-)

Gość ksajlksjds
A zwykły test z apteki powinien już po kilku dniach wskazać czy jest ciąża czy jej nie ma :-)

hehehe moj maz potrafil wydac 150 zloty na testy ciazowe a tak zaplace i odbiore wyniki wiarygodne w 100 % hehe

Gość ksajlksjds
No dokładnie :-) Daj spokój, żeby tyle na testy wydać :D

Gość ksajlksjds
Mój mąż też w nerwy jak nie było dwóch kresek :-/ Bo to było niemożliwe, żeby po tylu staraniach ciąży nie było. Poszłam do gina, ktory mnie na Beta wysłał i wyszło, że już 5 tydzień :D Byłam happy, a już nie wspomnę o mężu :D Skakał z radości :D

Gość ksajlksjds
I wzajemnie :-) A moje małe szczęście właśnie śpi :-)

a ile juz ma ? :) i chlopiec czy dziewczynka :)? sorry ze tak wypytuje jesli nie chcesz nie mow :)

Gość ksajlksjds
Już 7 tygodni :-) Dziewczynka. Kornelcia :-) Nic nie szkodzi

Gość Maluchowata E.
U mnie test na początku też nie pokazywał, ale beta była bezlitosna ;) Więc biegnij do laboratorium i trzymam kciuki za bejbiaka. A poronieniem (może to zabrzmi brutalnie) - nie przejmuj się. Teraz niestety blisko 70% kobiet roni pierwszą ciążę, niektóre nawet o tym nie wiedzą. Trzeba tylko dojść do siebie, naładować i zacząć na nowo :) Sama jestem przykładem. Poroniłam w 9 tygodniu, a teraz jestem w 18 i tym razem wszystko jest w porządku :) Trzymaj ię :)

Gość ksajlksjds
A dzięki :-) Też powodzonka życzę :-)

Gość bomba_bomba
Cześć Ja również uważam że testy sa do niczego.... Ja poroniłam niestety 2 razy. W pierwszej ciązy miałam od razu 2 grube krechy... Ale w drugiej były niezłe schody. Czułam że jestem w ciąży, a wynik nie był jednoznaczny, dlatego poszłam na betę i było wszystko jasne :) Szkoda tylko że się tak szybko skończyło...