Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juriiijka

Unitest, a tabletka 72h? Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość juriiijka

A więc w 19 dniu cyklu uprawiałam seks z chłopakiem bez zabezpiecznia (cykl wynosi 30-33 dni). W około 60 godzinie po stosunku zażyłam tabletkę "escapelle". Nie miałam po niej żadnych dolegliwości, nic. Dziś wypada u mnie 36 dzień cyklu, a okresu nie ma. Zrobiłam więc test ciążowy "Unitest" i tu jest pewien problem. robiłam go na szybko i być może dałam za dużo moczu na próbówkę. Jednak dziwi mnie wynik. Otoż kreska pod literką C jest bardzo mocno różowa, natomiast jest również bardzo słabo widoczna kreska pod literką T. Co myśleć o tym wyniku? Różnica miedzy tymi dwoma kreskami jest bardzo znacząca jednak słabo bo słabo, ale widać je obie. Chciałam zrobić zdjęcie i zamieścić je, ale na fotografi ta druga kreska jest praktycznie nie widoczna. Czy jest w ogóle możliwe abym była w ciąży? Proszę o radę...

Gość ej powiedz
powtorz test albo idz na bete. ta tabletka niestety czasem zawodzi...

Gość juriiijka
zrobiłam inny test i wyszedł negatywny... co o tym myśleć?

Gość a ja uwielbiam taniec
a ile dni minelo od zazycia esc? najlepiej idz na bete.

Gość juriiijka
2 tygodnie minęło... nie dość, że wtedy był ostatni dzień płodny lub nawet to był dzień niepłodny, nie dość, że zażyłam tabletke to jeszcze byłabym w ciąży?

Gość juriiijka
Czy waszym zdaniem ciąża jest bardzo prawdopodobna? A jeśli tak to czy zażycie tabletki może spowodować jakieś konsekwencje dla rozwoju dziecka?