Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złotko w Sreberku

...ZDJĘCIA...

Polecane posty

Gość Złotko w Sreberku

Zamierzam kupić takie buty, myślicie , że są warte tej ceny? Może ktoś ma takie? I jak sie je nosi? Może wiecie gdzie można kucic taniej? i...czym one sie różnią? http://moda.allegro.pl/item1010356450_puma_ring_wn_s_roz_38_i_inne.html http://moda.allegro.pl/item999809156_puma_ring_flash_roz_37_5_349446_04_e_meta.html Oczywiście dziekuje za uwage, pozdrawiam!

Gość Złotko w Sreberku
*kuPić

Gość Złotko w Sreberku
ah, to to oczywiste, nie musisz mi tego wyjaśniać, i robić ze mnie idioty... Dzięki za wpis.

Gość dddddddfvf
jedne to oryginały a drugie podróby! nie widzisz tego??? jedne ze skóry drugie z pseudoskóry

Gość Złotko w Sreberku
Tak? Wtóre? Czyżby różnica ceny byłaby tak minimalna jeśli by chodziło o skórę? Mi sie wydaje ze kolor sznorówki, kolor wewnątrz buta i to ze pisze PUMA RING WNS A NA DRUGICH PUMA RING FLASH I TYLE, tu i tu skóra natural.

Gość Złotko w Sreberku
*które

Gość przelamujac fale
mam takie, tyle ze ze srebrnym paskiem, mysle ze cena jest w porzadku, dalam za swoje ponad 200 zl rok temu, a ostatnio widzialam w outlecie wlasnie za okolo 160. Buty ogolnie sa w porzadku, pytanie z jakim przeznaczeniem chcesz je kupic, ja uprawiam akurat taki sport, ze buty po intensywnym uzytkowaniu przez ten rok wygladaja niezbyt ciekawie, skora z boków sie powycierala a w jednym miejscu jest juz praktycznie niewielka dziurka. Takze to raczej adidasy to noszenia na codzien, bez szalenstw.