Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikika

Znalazłam siłę by go zostawić.

Polecane posty

Gość Mikika

W końcu dałam radę... po tylu szansach które mu dałam, on zmarnował kolejną. Ja wiem, że za dużo wymagam. W końcu co za normalny człowiek w tych czasach jest w stanie być szczerym, słownym, lojalnym i godnym zaufania. Wystawiłam go na próbę... I okłamał kolejny raz... Wiem że chodziło toraz na prawde o drobnostkę ale nawet i w tej sprawie mnie okłamał. A wsześniej przysięgał, że już nigdy nigdy tego nei zrobi, że dla niego jestem najważniejsza i moje szczęście jest najważniejsze. I z takim ironicznym uśmiechem wspominam jak go poznałam. Ideał, chodzący ideał. Z zasadami, moralnością, której brakuje w tym całym bagnie z gównna. Nie okłamie, nie zrani, nie zrobi nic przeciwko mnie. "Szczerość i zaufanie to podstawa związku" sam mówił. A ja głupia pinda tak jak każda myślałam "Ale on jest inny!". Tak jak każda z nas... ale facet to prosta maszyna. Prosta i fałszywa... I w końcu znalazłam siłę by to skończyć... i zdania nie cofnę... choć tak bardzo to boli i tak bardzo go kocham. Szacunek do siebie jest ważniejszy...

Gość o zesz kurde...
no i dobrze zrobiłaś. Tak trzymaj. Twoje życie będzie teraz lepsze, a facetów mnóstwo na tym świecie:)

Gość A n d z i a
Szacunek do siebie przede wszystkim, masz rację. Nie ma sensu być z kimś, kto nas perfidnie okłamuje i bawi się naszymi uczuciami.

Gość ja powiem tak......
gratuluje podjętej decyzji masz rację jeśli ktoś nie szanuje siebie to nie może wymagać tego od innych trzymaj się za tydzień miesiąc ból będzie mniejszy a Ty zaczniesz żyć swoim życiem