Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegroallegro

zamowilam tusz do drukarki na allegro

Polecane posty

Gość allegroallegro

chyba 13 kwietnia wplacilam kase . dostalam potwierdzenie po 2 dniach ze kasa wplynela i do dzis nie mam przesylki. kurcze ile mam jeszcze czekac

Gość allegroallegro

Gość pytaj się mailowo
jak nie pomoże, to telefonicznie. W ostateczności kierunek: policja.

Gość ale po jakim czsie pytac
emailowo nie chce byc jakas nachalna. moze to tyle trwa nie wiem bo rrzadko cos zamawiam

Gość teeraz dopatrzylam sie ze
na poleceniu zaplaty (placilam na poczcie) nie podalam swojego adresu bo tak chyba bylo w tym wzorze przelewu ktory mi wygenerowal jak zamawialam ten tusz. ale chyba jak mam konto na allegro to tam sa te moje dane i widzi je osoba u ktorej zamawiam. jak to jest?

Gość e-cinka
jak to obciach pytac,o matyldo! czekasz za dlugo to pisz do sprzedawcy -on ci poda nr nadawczy przesylki,spytasz sie u siebie na poczcie bo moze tam zalega paczka...a jak co to sprzedawca zglosi reklamacje , ,jak sprzedawca moze wiedziec ,ze do ciebie nie dotarlo skoro nie piszesz do niego..chyba ze trafials na oszusta to jzu inna inszosc :o

Gość tusztusz
no wlasnie nie wiem czy on wyslal skoro nie mialam podanego adresu na tym przekazie

Gość e-cinka
sprzedawca ma twoje dane te ktore podalas zakladajac konto w allegro,pamietaj kontakt ze sprzedawca to podstawa udanej transakcji