Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Smakowita

Jakie macie plany na długi weekend ???

Polecane posty

Ja z racji tego,ze jest piękna pogoda robię z moim grilla na działce ze znajomymi a potem przenosimy się na imprezę domową :) A wy co planujecie ?:D

Gość kiok
tylko polaczki ze wsi robia jakies wiejskie grille:O:O

Gość zapierdalac zapierdalac
i jeszcze raz zapierdalac 4 dni pracy na maksa, bo dobra praca ludzie sie bogaca a na chuj mi jakies grille pozapierdalalam przez pol roku a pozniej na antylach bede przez miesiac murzynki po dupach kleopał

mialam podobne plany, jakis gril, ognisko, wypad nad rzeke w bardzo spokojne miejsce ty lko z ukochanym ale wlsnie sprawdzlam pogode na moje miasto i co?i dupa bo ma byc znowu deszcz :(

Gość znudzona dwudziestka piatka
A ja nie moge miec zadnych planow bo nie mam pracy ani kasy :(:(

Gość juz mama
my planujemy impreze z okazji urodzin coreczki:)))

bede siedziec w domku na wsi z mezusiem coreczka i psami :) bedziemy sobie palic ognisko albo grila i biegac po lace :)

Gość mammmma
jaki on tam długi?

wlasnie musze wymyslec cos pysznego na obiadek :) mam kominek ogrodowy moze zrobie jakas karkowke albo cos w tym stylu :) no i duuuzo salatki do tego jakies ciasto :) miejmy nadzije ze pogoda dopisze

Plany: Piątek - leżę, wszystko mam w d... Sobota - Grill u przyjaciółki Niedziela - Komunia siostrzenicy Poniedziałek - Imieniny Mamy Wtorek - lęzę, wszystko mam w d... Ale jak waidomo plany mają to do siebie, że biorą w łeb, więc pewnie pogoda nie dopisze. Tak słyszałam że ma być zimno i deszcz 😭

kurcze,jak mam duzo pracy to sliczna pogoda :( a jak wolne i chce sie posiedziec to znow deszcz :( ale i tak jestem dumna z siebie,osttanio udalo mi sie posadzic sporo malin i truskawek :classic_cool: nie moge sie doczekac czerwca i lipca :classic_cool: moze cos jeszcze sie uda pokopac w ogrodzie,kto wie...zeby tylko ta pogoda....

No ja na południu mieszkam więc pogoda raczej będzie ładna mam nadzieję:) Karkóweczka z grila pyyyszna chociaż ja uwielbiam rybki z grilla. I koniecznie duzo pysznej zielonej sałatki :D