Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatkabeatka

czy przed pójściem do gina trzeba się troche przystrzyc tam?

Polecane posty

Gość beatkabeatka

idę po raz pierwszy do gina od dłuższego czasu . byłam jak jeszcze zaczynałam dojrzeawac. teraz mam normalne futerko niestrzyzone. nie wiem czy należy się tam jakoś przystrzydz?

To zależy tylko od Ciebie. Lekarz może Ci na przykład powiedzieć, że lepiej się nie golić, bo włosy chronią przed bakteriami, ale raczej nie powie Ci na odwrót, że powinnaś się ogolić.

Gość Wałek Kardana
nie musisz się golić jeśli generalnie tego nie robisz - moga wystapić podraznienia ginekolog jest przyzwyczajony i do takich i do takich, a w sumie to pewnie bardziej do nieogolonych, bo golenie to moda ostatnich lat i to bardziej wśród młodzieży

Gość lato górą
trochę się przystrzyc trzeba zawsze. Golić się - do gina lepiej nie żeby nie marudził, chociaż już się przyzwyczajają, do chłopaka koniecznie chyba, że nie lubisz finezji - minetek i całowań tam, a preferujesz mocno szybko po bożemu.

Gość oooouuupppsssssss
normalne futerko niestrzyżone ???? na głowie też normalnie się nie strzyżesz ? bierz się za siebie dziwczyno

Gość marek 22151
To jasne, że musisz sobie przystrzyc bobra bo inaczej biedny gin nie będzie mógł odszukać twojej szpary i narobi ci obciachu mówiąc, że przychodzisz nieprzygotowana na wizytę. Przecież jak idziesz do dentysty to chyba myjesz zęby, do proktologa tyłek itd ?

Gość Inaaczej
Marek ,bo zęby i doopa nadaja się tylko do mycia a nie do strzyzenia :P

Gość marek 22151
Inaaczej, mylisz się !! To oczywiste, że włosy na dupie również się strzyże. Ale skoro tego nie robisz to znaczy, że masz owłosiony kuper jak pierdolony małpolud.