Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neni.99

najgorszy zawód świata?

Polecane posty

Gość neni.99

kończę w tym roku filozofię. i, jak możecie się domyślać, przede mną wachlarz możliwości. strasznie jestem sfrustrowany, bo w najlepszym wypadku czeka mnie praca w agencji reklamowej, co uważam za jedno z najstraszniejszych zajęć jakie można sobie wyobrazić. czy znacie gorsze? nie pod względem ekonomicznym nawet, tylko, że tak powiem, sprzedaży siebie. może mnie ktoś pocieszy?

Gość szambonurek
ci goscie ktorzy wypompowuja szczochy i gownochy:P

Gość no jeszcze można
wykonywać egzekucje. to już chyba szczyt.

Gość *monica bellucci*
najgorszy zawód to prostytutka :classic_cool: 🖐️

Gość *monica bellucci*
nie ma nic gorszego niż łykanie spermy obcego faceta :classic_cool: 🖐️

Gość takie czekanie nie ma
najgorzej być bez pracy jak się chce pracować...

Gość Abbcca
Kurestwo i złodziejstwo to nie praca, więc takich tematów nie poruszajmy :) A najgorsza robota to chyba każda taka, którą wykonujemy z przymusu...

pracownik prosektorium albo grabarz to najgorszy zawód

Gość xcvxvvxvxcvcxvcxvcx
Ja bym chciała pracować w prosektorium :P Strasznie chciałąbym być lekarzem sądowym, wykonywać sekcje zwłok, ale niestety uczyć się nie chciało :O

Gość werkaa
hahahahahahahahaha..uważaj, bo dostaniesz ta prace w agencji reklamowej głupi bubku po głupich studiach...bylo sie wysilic a nie isc na latwizne....:D:D:D:D:D:D:D:D tacy jak ty to na staz za miske zupy powinni isc zeby zobaczyc jak wyglada prawdziwe zycie a nie obijanie sie przez 5 lat na filozofii...

Gość bliiznowiec
stary, wszystko tylko nie call center. to jest zabawa, od której można ocipieć po jednym wieczorze. tutaj ku przestrodze: http://www.youtube.com/watch?v=gpVCbLbrs0o&feature=related. sporo jest takich rzeczy w necie, ja wprawdzie nagraniami z własnych rozmów nie dysponuję, ale powiem tylko, że rzuciłem po pół roku z ciężką depresją.

Gość werkaa
ojejejejejeeee jakis ty delikatny....depresje ma po call center...ojejejuuuuuuuu...kurwa jak ty sobie chcesz w zyciu poradzic skoromasz depresje po takiej robocie??? no jak????

Gość SDGSGRGHTFJKTU
najgorszy zawod??fizlozof!! przeciez to nie starozytnosc arystotelesów nie ma...

Dla mnie dermatolog :O Już wolałabym robić coś ze zwłokami, niż oglądać jakieś wstrętne rzeczy na ludziach. Strupy, jakieś blizny, swędzące i ropiejące rany, grzybice. Jest strasznie dużo obrzydliwych problemów skórnych. Fuj :O :(

Gość durandodurano
Ja cie rozumiem, czlowieku. Sory, ale jak sie nie pracowalo w takim miejscu to lepiej sie nie wypowiadac. Niektorzy sa bardziej wrazliwi, dzieki bogu.