Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darietta85

Do znających sie na notebokach - czy ten jest dobry bo chce go kupić

Polecane posty

Gość darietta85

http://www.saturnpolska.com/poznan/oferta-specjalna w gazetce jest na pierwszej stronie za 2290 zł ma on mi służyć do pisania prac a głownie do korzystania z internetu będę chciała podłączyć internet przy pomocy rutera bezprzewodowo. Nie znam się na tym więc mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. bardzo będę wdzięczna za pomoc ponieważ chce zaraz po niego jechać

Gość klklkklklklkk
Link przekierowuje na glowna strone- podaj marke, nazwe modelu i wklej caly opis tecniczny.

Gość darietta85
trzeba zjechać poniżej i jest cała gazetka i pierwsza strona jestem w pracy i nie mogę przepisać a nie umiem skopiować danych

Gość darietta85
gazetka jest pod promocjami

Gość darietta85
marka dell inspiron 1564

Gość lp25
dell to gówno :)

Gość klklkklklklkk
Slabiutka karta graficzna, ciut malo pamieci. poszukaj na ceneo: Asus N61VG-JX025V Intel Core 2 Duo T6600 4GB 320GB 16'' GFGT220M DVD-RW 7HP LENOVO Y530 T6600/4/500/GF9600 1/VHP Nie patrz na pojemnosc dysku- 320GB i 500GB to w sumie niemal obojetne. W razie potrzeby mozesz kupic 1 Terra za grosze. Pozdrawiam.

Gość darietta85
a czy istotna jest ta karta graficzna jeśli w dużej mierze będę używać go do przeglądania stron w internecie no i zdjęć z wakacji chodzi mi żeby był dobry do takich prac w domu

Gość kiok
dell to gówno Jak ktos ma gowno w glowie, to wszystko dookola tez wydaje sie byc gowne🖐️

Gość klklkklklklkk
Jak masz lipna karte graficzna i zalozmy, ze bedziesz ogladac fotki z rozdzielczoscia 12 Mega Pixli, to mozesz byc pewna, ze jedna fotke bedzie ci ladowal przez dobre pare sekund- po czasie zaczniesz sie delikatnie ujmujac troche denerwowac. Poza tym niewykluczone, ze w przyszlosci mozesz sie zaitneresowac obrobka zdjec np w photoshopie- to bedzie najprawdopodobniej porazka na calego. Ogolem wszystko co ma wspolnego z grafika bedzie ci chodzilo kiepsko. Twoj Windows 7 tez odpowiednio oceni parametry karty i zjedzie z detalami, nie wiem np czy uruchomi ci aero i inne bajerki, ktore mi sie np bardzo podobaja.