Justyna_29 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 Chce sie rozwiesc ile kosztuje adwokat by sie szybko rozwiesc mamy 2 dzieci i dzieci biore do siebie.Wiem ze sprawa sadowa jest tania ale adwokat ponoc duzo mnie wyniesie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna_29 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 w niemczech 10000 do 25000 euro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ilka020 Napisano Kwiecień 26, 2010 w polsce od 1500 do 2500 ;) zalezy w jakims miescie tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna_29 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 acha no dzieki;) ciekawe tylko kto z nas bedzie placil za adwokata jesli chcemy rozwod bez orzekania winy........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ilka020 Napisano Kwiecień 26, 2010 jezeli obydwoje chcecie rozwodu bez orzekania o winie to po co wam adwokat?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna_29 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 w niemczech jest przymusowy adwokat podczas rozwodu,ja musze miec swojego i on.Kazdy rozwod przebiega z adwokatem przeciez? tylko nie znam praw jaka jest roznica pomiedzy z orzeszeniem a bez?:( z orzeszeniem sie dlugo ciagnie a bez szybko i zwiezle ale adwokata i tak potrzebuje........no niewiem jak w pl jest:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ilka020 Napisano Kwiecień 27, 2010 w polsce nie musisz miec adwokata to marnowanie pieniedzy jesli w gre wchodzi rozwod bez orzekania winy..Poprostu napiszcie pozew a w sadzie na rozprawie obydwoje badzcie zgodni..Powiedzcie ze sie nie kochacie ze od dawna nie wspolzyjecie itp... po problemie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach