Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Winston Wolf

Czy istnieją dziewczyny, kobiety które preferują młodszych facetów?

Polecane posty

Gość Winston Wolf
Mam 21 lat :P Znam dziewczyny, które mają młodszycgh chłopaków (a raczej mam kumpli, którzy mają starsze o 2-3 lata dziewczyny), Ale tylko jedna z dziewczyn przyznała mi że "preferuje" młodszych :P

Nie. Zauwazylam, ze mlodziutkie dziewczyny lubia starszych facetow, a ok. 30 i po 30 zaczynaja preferowac rownolatkow / mlodszych. Zwiazane jest to z tym, ze faceci pozno dojrzewaja emocjonalnie, ale za to szybko sie starzeja :( Ja zawsze lubilam rownolatkow, obecnie zas stwierdzam, ze mlodsi panowie sa calkiem, calkiem :D

Gość Winston Wolf
Acha, i żeby nie było, nie obracam się jedynie w towarzystwie 21-latek :P

Gość chop z jajem
energiczna trzydziestaka to kobiety się szybciej starzeją. taka trzydziestka to stara dupy i trzydziestoletni facet się nią nie zainteresuje, więc nie masz szans u takiego. ja mam znajomego co ma 29 lat a wygląda na góra 25 latka

Gość mi sie podobaja rownolatkowie
Energiczna, wlasnie taka kolej spraw

zalezy od kobiety, bo do ladnej beda zarywac tak samo starsi, rownolatkowie jak i mlodsi

Gość chop z jajem
teraz każda 25 letnia dziewczyna wygląda na 35 lat. solarium i masa chemi niszczy skórę, a normalni faceci nie chodzą na solare i wyglądają młodziej.

Gość chop z jajem
każdy się zgodzi że facet lat 25 wygląda dużo młodziej od dziewczyny która ma 25 lat. Teraz 18- letnie laski wyglądają na conajmniej 25 lat.

Gość ona*24
ja wolę młodszych, bo nie wyskakują na trzeciej randce z tekstem że są gotowi na dzieci ;)

Gość chop z jajem
tylko desperaci wyskakują z tekstem o dzieciach :D ja mam 25 lat i nie myślę o żadnych dzieciach tylko imprezuje ile się da :D

Gość nie to zeby
mi sie jakos szczegolnie bardziej mlodsi podobali, ale jakies "szczescie" do nich mam. Przejechalam sie juz na nich , szczegolnie na tym ostatnim , a teraz po 2 latach abstynencji, zeby dojsc do sibie, znow sie mlodszy przyplatal. Zastanawiam sie czy wiac , czy wchodzic w to , bo facet calkiem, calkiem , ale nie wiem czy sie znow zle nie skonczy.

w jakim wieku jestescie?

Gość lalula
ale tylko z tego względu, ze nie bedą chcieli szybko zakładac rodziny, bo mam do tego awersje;/ moj były był wspaniały, starszy 3 lata, bardzo chciał już mieć mnie za żonę, mieć dziecko itd. ja mam dopiero 22 lata, nie czuje sie w zaden sposob na to gotowa. młodszy przynajmniej przez pewien czas jeszcze o tym nie pomysli.

Gość a jakos sie tak skladalo ze
mialam mlodszych facetow,z mezme na czele

Gość Kicky of the Year
Hej. Ja też lubię młodszych facetów, łatwiej ich kontrolowac, są sympatyczniejsi i nie pytają o rozmiar stanika:P

Gość ja tam lubie
sa mniej wymagajacy od staruchow , nie skapia i nie sasknerami jak te stare dusigrosze

Gość Mrs Good
Preferuję równolatków, +/- 2 lata. Najstarszy facet jaki mi się w życiu podobał był o 4 lata starszy ode mnie.

Gość gfghfgfh
to kraków chyba jest jakimś dziwnym miastem, bo u nas dziewczyny mają o kilka lat starszych chłopaków

Gość Mrs Good
Mój chłopak właśnie z Krakowa, mamy po tyle samo lat :)

Gość ja mam 39 lat i wygladam na
38:P :D

Ja tez:) zwykle była to roznica 2-3 lata ale ostatnio zaszalałam i byłam jakis czas z chłopakiem młodszym o 8 lat:) po prostu tak mi sie trafiało...a i meżczyzni w miom wieku sa dla mnie jakby to powiedziec...hm...za starzy:P mam 29 lat;)

Gość nie to zeby
----------->>> mi sie podobaja rownolatkowie pytalas o nasze lata..ja 34, on 27

Gość ona*24
chopie z jajem - albo jesteś wyjątkiem albo ja przyciągam samych takich co im się marzy żonka i gromadka pociech :/ a ja mam 24 lata i nie w głowie mi takie coś, zdecydowanie wolę imprezowanie :D

Gość gedwewrrd
Ja mam 25 lat i lubię młodszych facetów :) Ci których ja poznałam są spontaniczni, cieszą się życiem, szczerzy, otwarci, optymistycznie nastawieni :) Nie zrzędzą, nie mają żon, do niczego się nie śpieszą, same pozytywy ;)

Gość lenivuskanapus
W peewnym wieku, lata nie mają większego znaczenia. Ważniejsze stają się inne sprawy (i nie koniecznie musi być to łóżko ;) ) sama osobiście mam partnera starszego od siebie o 2 lata i jest ok, ale mam cholerne ciągoty do pewnego małolata - 10 lat młodszy :) ja mam 34 - niezły hardcor

nie to zeby, to w tym wieku roznica jest okej tak mysle

Gość chop z jajem
"Ja mam 25 lat i lubię młodszych facetów Ci których ja poznałam są spontaniczni, cieszą się życiem, szczerzy, otwarci, optymistycznie nastawieni Nie zrzędzą, nie mają żon, do niczego się nie śpieszą, same pozytywy " ja też mam 25 lat i non stop imrezuje, nie myślę o dzieciach, ani ślubie, ale rówieśniczki już dawno mnie przestały interesować. kobieta musi być te 4 lata młodsza :D kiedyś tam jza czasów technikum podrywałem dziewczyny w swoim wieku ale nie chciały ze mną gadać. teraz wolę młodsze jak każdy

Gość nie to zeby
roznica nie jest jakas zatrwazajaca, ale poprzednie doswiadczenia jednak stworzyly we mnie blokade na takie zwiazki. Facet mi sie podoba, ale czy sie odwaze znow..... hmmm