Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeszkadza wam to

czy jestescie wybuchowe?

Polecane posty

Gość przeszkadza wam to

jak bardzo?

Gość w jakich sytuacjacg

Gość ja powiem tak......
ze mnie jest niesamowicie spokojny człowiek i jeśli mam być szczera nie lubię przebywać w towarzystwie ludzi mających taki wybuchowy charakter ...w mojej pracy jest jedna taka osoba wybucha na 5 minut ale w tym czasie potrafi tak przywalić jakimiś słowami że wszyscy w koło mają dość

czasem sie "unosze" gdy ktoś ewidentnie ściemnia wyprowadza mnie z równowagi czyjeś niezdecydowanie i wieczne umartwianie się-kiedy się tego słucha po pewnym czasie nastepuje wybuch:P

Gość w jakich sytuacjacg
i co wtedy mowicie?

Gość tak samo jak pyskacz
jak ktos kreci, sciemnia, probuje mnie zmanipulowac i jest zupelnie niezdecydowany, w innych sytuacjach jestem spokojna jak baranek

a wtedy mówimy,krzyczymy jednym słowem tryskamy emocjami w normalnych sytuacjach mi sie to nie zdarza jednak gdy ktoś probuje mna manipulowac badz wyczuje nieszczerosc to ma przewalone:P

Ja jestem wybuchowa,ale i tak się ostatnio podobno uspokoiłam. I szczerze to wolałabym być spokojna bo przez swoją złość już wiele straciłam.

Ja jestem. Ma to swoje zalety. Nie trzymam w sobie długo urazy. Ale dość łatwo wyprowadzić mnie z równowagi. Ale szybko tez się uspokajam.

Ja też się niby szybko uspokajam ale co z tego skoro i tak już nikt ze mną potem nie chce rozmawiać.;/ W całym tym najgorsze jest to że jak wpadnę w ten swój zły humor to mówię szybciej niż myślę i często nie jest to prawda.nikt ze mną nie wytrzymuje!!:((

Gość jesli kobieta jest wybuchowa
to musi byc dobra w przepraszaniu, bo inaczej nikt z taka nie wytrzymie:P