Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czepialska małpa

Jakie wybrać sztuczne paznokcie, aby wyglądały naturalnie?

Polecane posty

Gość czepialska małpa

Miałam już żele na płytce paznokcia i tipsy żelowe, za każdy razem były dla mnie nieestetyczne i grube. Akryli się już nie stosuje. Nie znam się na tym, więc pytam Was, kiedyś były tutaj manikiurzystki, może ktoś mi doradzi?

Gość akryle sie stosuje
jedwab też

Gość banko
grube - bo ktoś kto ci robił - nie znał sie na tym . ja też mam takie paznokcie - i wiele osób dalo sie nabrać ,ze to moje własne - wszystko zależy od manikiurzystki . Jak nie umie zrobić dobrze i grubości i kształtu - to nawet najlepszy materiał spieprzy .

Gość czepialska małpa
A to ciekawe, ja słyszałam, że akryle były szkodliwe i dlatego się ich już nie wykonuje.

Gość G RES F
AKRYL, Zel i wszystkie tym podobne - moga wygladac estetycznie i ladnie, ale musisz dobrze trafic. Ja mam zel. Sa bardzo delikatne i cienkie. Co istotne nie lamia sie - sa swietnie zrobione. Kolezanki mi zazdroszcza ich zawsze. A mialam juz wiele w zyciu paznokci i zawsze mi sie nie podobaly i byly grube. Fuj. Akryl tez mozna ladnie zrobic...

Gość czepialska małpa
Może to prawda, ale żal mi swoich paznokcie by na nich notorycznie eksperymentować. Za każdym razem gdy potrzebowałam tego typu rzeczy efekt był koszmarny. Ostatnie sama spiłowałam. Być może trafiałam na złe osoby, ale ładnie wyglądające, sztuczne paznokcie widziałam raz w życiu. I to mnie zastanawia, jak ona tego dokonała? :)