Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadinn

zęby mądrości - pytanie

Polecane posty

od paru dni bolo mnie lewe ucho i gardlo z tej samej strony. zakrapialam sobie to ucho specjalnymi kropelkami bo internista powiedzial ze pewnie mi przewialo to ucho ale nic nie pomaga:O boli mnie tez dziaslo z tej samej strony i tak mysle ze to moze byc ten nieszzcesny zab madrosci:O jest mozliwe ze to od niego mnie to ucho tak boli? mial ktos tak?

Gość mnie bolało pół gęby
:o

tak, niestety to możliwe - możesz miec stan zapalny od tego zęba własnie :( jakis czas temu też miałam kłopoty związane z ósemką :( Kup sobie salviasept i płucz często jamę ustna i gardło roztworem - koniecznie wystudzonym. Dentystka mowila, ze w żadnym wypadku na stan zapalny nie można używac ciepłych płukanek...

kurde :( bo tak mnie kłuje w tym uchu :O to gdzie powinnam isc do laryngologa czy moze do dentysty? :O

Gość bib njmbkjn
kurcze mnie tak troszke boli 8 z prawej strny, juz wczesniej byla triche widoczna, ale nie boalq, terqaz zaczyna sie coraz bardziej odslaniac, ale bol nie ejst jakis specjalny, nie martiwe sie nia z abardzo, raczej zasanwia mnie to , ze ostnio czesto w prawym uchu slysze jakby bicie serca, ale to raczej nie to :) ale podbne pykanie , i nie wiem co to mzoe byc, czy to tez moze byc od zeba ? ;/

Gość po6it
najlepiej go usun

Gość G RES F
mnie bolalo i ucho i gardlo i jeszcze dodatkowo mialam stan zapalny calych dziasel - nie moglam jesc normalnie! Masakra.

ja przy stanie zapalnym od zęba - miałam ostre zapalenie gardła, poźniej zeszło na krtań, a na koniec dostałam szczękościsku :( - czyli buzi nie mogłam otworzyć (ale za to jakie dobre oczyszczenie organizmu - przyjmowałam tylko płyny i papki) ;) najpierw byłam u "normalnego" lekarza , poźniej poszłam do dentysty jak mnie tn szczękościsk dopadł - dał mi biseptol i leki na zwiotczenie - po tym mi przeszło dopiero