Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karjan 234444

czy on cos czuje do mnie???

Polecane posty

Gość karjan 234444
no ale jak mam zapytac? tak nagle jak przez 5 miesiecy slowem nie wspomnial o niej zapytac "a tak poza tym jak ci sie uklada z nia?" boje sie ze pomysli ze chce sie wtracac w jego sprawy i nie wiem jak zareaguje bo ma skrajne zachowania :O z jednej strony mowie sobie ze dzis zaprosze go gdzies do kina, na kawe a potem przychodze do pracy i jest mi glupio :O

no to zauważ, że jedyną możliwością poznania jego myśli o Tobie jest rozmowa z nim na ten temat. Takie podchody typu zaproszę do kina, zrobię to a tamto, może się chłopak mną zauroczy i zechce się mną zainteresować to nic innego jak psucie mu na siłę jego związku. ( o którym jakości nota bene nie masz pojęcia). Skoro nie chcesz grać czysto, to zostaw go i jego dziewczynę w spokoju. Poukładaj swoje sprawy i potem zacznij się rozglądać za następnym mężczyzną. A najlepiej za wolnym mężczyzną.

Gość facet jest zajety
jak to on nic nie mowil o swojej dziewczynie, przeciez powiedzial ci wprost, ze KOCHA SWOJA DZIEWCZYNE

Gość karjan 234444
no tak, powiedzial ze kocha ja ale mysle ze z zazdrosci bo wczesniej powiedzialam mu, ze moj facet przyjdzie dzis po mnie i tak spojrzal na mnie dziwnie a pol dnia potem mowil ze ja kocha wiec odebralam to troche tak ze z zazdrosci o mnie moze tak mowil? ;)

Gość karjan 234444
oboje mamy po 23 lata :P

zawsze szczery - jesteś tu chyba jedyna myslącą normalnie osobą. jak się czyta autorkę tego wątku to aż głowa boli - totalna porażka - dziewczyno ogarnij się trochę- napisałaś setki zdań o tym co może myśli sobie ten facet ze stażu - i doszło do tego, że pewnie się podkochuje i jest nieśmiały i jeszcze mu na jego własnej dziewczynie nie zalezy bo nie opowiada o niej w kółko macieju :) Bosze widzisz i nie grzmisz :)

gdzieś w te lata celowałam, gdyby nie staż i samochód - to bym strzelała nieco niżej :p tak czy siak, skoro nie chcesz korzystać z chyba jedynego rozsądnego rozwiązania Twojego problemu, opieraj się dalej na domysłach. Myślę, że dasz radę bo to w końcu tylko miesiąc :p Tutaj NIKT Ci nie powie, czy mu się w związku nie układa, czy mu się podobasz, itd. Tylko ON to wie. Mam nadzieję, że masz tego świadomość.

Gość na pewno nie 23
predzej 13, sadzac po zachowaniu

Gość karjan 234444
:O moze i 13. przynajmniej nie jestem takim zgredem jak wy :I