Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adziola05

spódnica podczas chodzenia

Polecane posty

Witam, czy jest jakiś sposób, żeby spódnica podczas chodzenia się nie unosiła? Jest dopasowana, i "marszczy się" gdy chodzę i unosi przez co tworzą się z niej 'wałeczki' materiału... jest jakiś sposób na to?? HELP!!

Gość asu28us
Rajstopy i/albo podszewka. Albo spodnica jest zle uszyta.

Gość drzewiecki dobrze gada
jest taki płyn w spreju przeciw elektryzowaniu/przywieraniu ubrań. podobno pomaga też lakier do włosów

Gość p p p p p p p p p p p p
albo schudniesz albo kupisz rozmiar wieksza....wtedy nie bedzie sie "zwijac"........

Gość hjvjhvvvjh
ja nie nosze bo mi sie uda obcierają

bardziej juz nie schudne (50 kg) a recepcjonistka w sklepie kazala mi kupić ta (stojąc przed lustrem nic sie nie dzieje, dopiero jak ide...) dzieki za pomoc ;/

Gość JA MAM KAKTUSY
A halka może być?

Gość Wars wita was
a ostatnio znane kobiety z pierwszych stron gazet lansują modę typu: 'zapomniałam załorzyć spódnicy' :)

Gość no tak halka
kiedyś kobiety nosiły halki

Gość JA MAM KAKTUSY
a to teraz już nie nosi się:-) ? Serio pytam, bo to by było wygodniejsze niż oddawanie spódnicy do krawcowej żeby wszyła podszewkę.

Gość Wolvfram
obstawiam, że wygląda to tak : jest moda na sukienki i spódnice i bardzo dobrze i nareszcie kobiety wyglądają naprawdę kobieco :) ale myślę, że dla wielu setek lub nawet tysięcy kobiet może być to problem aby wyskoczyć ze spodni do których takie ogromne przyzwyczajenie jest i problem ma kobieta, jak założyć spódnicę lub sukienkę i jak się poruszać , wszędzie kobieta znajdzie zmarszczki materiału albo inne wałki i będzie się uczyć chodzić w spódnicy jakby była inwalidką i jest potrzebna szkoła chodzenia :) a może szkoły należy otworzyć dla kobiet w stylu nauka chodzenia bezstresowego w spódnicy ?