Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIS FAN

LUDZIE KTORZY GLOSUJA NA LUDZI Z PO SA OBLAKANI

Polecane posty

Gość PIS FAN

Ludzie, cały czas zwalaliście winy PO na Kaczorów, bo LECHU BYŁ PREZYDENTEM! Ale te wszystkie ustawy, że teraz za biede się ludziom dzieci odbiera, obniżone emerytury i wszystkie inne chujstwa zostały "stworzone" przez PO ! Gdyby nie PIS byłoby totalnie nawalone! Zanim będziecie się źle wypowiadać na temat PISu, to może wglębicie się w temat?! A głosowanie na Komorowskiego to już w ogóle " ekonomiczne samobójstwo" :(

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mam w dupie co myslisz i tak bede głosował na PO i Komorowski wygra!!!!!!!!!!! pokona Kaczora z wielkim hukiem :D

Gość magda1232
wszystko prawda.niech zwolennicy PO wymienią co ta partia zrobiła dobrego dla Polski?Bo ja nie znam ani jednej takiej rzeczy

Gość jakajkajkjakkjajjaa
moze nie oblakani, ale obludni, bez wartosci i garnic moralnych!!bez wiary!dbajacy tylko o swoj wlasny interes, "po trupach do celu"

Gość jakajkajkjakkjajjaa
Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ...........pomaz sobie :D hahahha

Gość nononononoon
no prezydent kacznski tez wiele zrobil i pisiory:P prosze wymieniajcie co takiego super zrobili no prezydent w sumie zrobił jedna dobrą rzecz - zszedl z tego świata

Gość nie macie cotr bosjd
a co rydzyk juz trąbi na antenie ze pis jest super ze tak sie podniecacie:P bo neiw iem z czego to wynika ze tacy sie pisiorowcy powyłaniali ae buhahahah partia starych dziadów i armia rydzyka oto jej elektorat

Gość dajcie sobie spokoj
tylko PO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pisaniepracpn
Co dobrego zrobił ? NP: " Ryzykował życie będąc jednym z pierwszych prawników związków zawodowych- wiedział że za taką postawę może nagle "zaginąć" lub mieć wypadek jako niewygodna osoba. Był przez rok internowany. Społecznie pomagał przez długi okres robotnikom w zakresie pomocy prawnej, nawet wtedy gdy nie działał dla związków zawodowych. " " Był prezydentem stanowczym tam, gdzie należało być stanowczym, i przyjaznym tam, gdzie należało być przyjaznym. Prowadził twardą politykę wobec neokolonialnych zakusów Putina. Zdecydowanie bronił naszych interesów w ramach Unii Europejskiej. Jednocześnie zacieśniał nasze związki z Ameryką. Pomagał w umacnianiu się państw, które wyzwoliły się spod sowieckiego buta - zarówno w ich, jak i NASZYM interesie. Budował też przyjazne stosunki z Żydami i Izraelem (kto z młodych wykształconych o tym wie?).Bohatersko wspierał Ukrainę i Gruzję (na arenie międzynarodowej na pewno jest dotkliwa strata dla państw dążących do demokracji.) Rzucił Strach na innych politykow , powiedział prawdę o Wałęsie !!!! " I TO TYLKO TROSZKE ! A co to PO ... to cóż... Niskie emerytury, odbieranie dzieci... Faktycznie to ich sprawka... Normalnie "do rany przyłóż"...

Przykro mi, zarowno zwolennicy PiS i PO to takie same osoby. Z ta roznica ze w wypadku PiS sa to osby gorzej wyksztalcone, bardziej niekulturalne (co widac chociazby po powyzszych opiniach) i po prostu mniej inteligentne. Osoby stojace za PO sa lepiej wyksztalcone, maja zwykle lepsze zarobki, sa bardziej kulturalni ale. Suma summarum te partie sa bardzo do siebie podobne, maja podobne socjalistyczne poglady, a nazywanie ich prawica czy liberalami (w wypadku PO) to groteska. Ani jedna partia, ani druga nie zapewni obywatelom RP lepszej przyszlosci. Polacy boja sie nagkych, i konkretnych, ale jakze potrzebnych zmian. Nie maja inteligencji i jaj by wybrac partie prawdziwie prawicowa (to znaczy taka, ktora jest przeciwienstwem socjalizmu serwowanego przez SLD, PiS, PO itp.). Niestety zamiast czytac programy wyborcze, i dokonania ewentualnych czlonkow partii, ludzie wola glosowac na "ikony" z radia i TV i klucic sie o pierdoly, kto lepszy a kto gorszy. A sprawy wazne nadal sa rozpieprzone....

Gość bez komentarza...
mogę to samo napisać o tobie, autorze ale nie zrobię tego, bo szanuję zdanie odmienne od mojego tylko forma, użyta przez ciebie, mi osobiście uwłacza

Gość FAN PIS
Hept... Gdzie Ty widzisz zwolenników PO ?! Chyba w telewizji! No jasne, PO na bank są dobrzy tylko dla fałszywych snobów, którzy żyją za cudze podatki - to napewno! Albo dla ludzi, którzy nie wiedzą kto za jaką ustawą stoi, bo myślą, że prezeydent to władza absolutna i za wszystkim stoi. A PO jest dobre dla tych bardzo bogatych co zarabiają na innych. Nie na własnej pracy. BRAWO.

Gość FAN PIS
"Bez komentarza" chciałbym usłyszeć co PO zrobiło dobrego zamiast " obrażasz mnie". Brak argumentów! Jak zwykle. W tym momeńcie grzeczność mnie nie interesuje. Chce zrozumieć po co na nich głosujecie.

Gość bez komentarza...
a po co ty głosujesz na PIS?

Drogi PiSobolszewiku, nie jestem zwolennikiem ani PO, ani PiS, sa to dla mniej tak samo smierdzace fekaliami partie. Niedawno moglismy przeczytac, jak po smierci prezydenta i szefowej klubu partii PiS, odrazu zaczeli sie w niej klucic o stolki, zanim ciala jeszcze ostygly. Tak wiec, blagam Cie, nie pisz mi o tych zwierzetach (zwierzetach, bo ludzie sie tak nei zachowuja). Co zrobilo PO dobrego dla kraju: 1 - odsunelo PiS (czyli takiego gorszego trola PO) od wladzy! 2 - Zmienilo ponad 100 ustaw - juz biedny piekarz, oddajacy chleb beidnym nie zaplaci wiecej podatku (PiS tez obiecywal te zmiany,t ak jak 3 miliony mieszkan, autostrady itp.). Noe oszukujym sie, z dwojga zlego PO lepsze. Jednakze dla mnie, tak samo uwalczajace godnosci ludzkiej jak i PiS.

Gość FAN PIS
Oczywiście zamiast otrzymać odpowiedz na moje pytanie dostałem pytanie od was... Oczywiście :) Nadal nie wiecie za co lubicie PO - haha! :) -Dzięki pisowi płace wzrosły o jakieś 12 % -Wzrosły emerytury i renty, bo pozabierali troche z emerytur złodziejów, którym PO chce znów oddać wszystko :) -Przedsiębiorstwa zaczeły mieć większe dochody - przynajmniej te moje i wszystkich moich znajomych! -Patriotyzm... Nie "putino-amerykano-sbobizm".... itd...itd... A PO ? Kurcze nie umiem znaleźć ani jednej zasługi... Pomóżcie mi! Chciałem wymienić po pare zasług każdej partii, ale tu ani jedej nie widze. POMÓŻCIE, dobrzy ludzie!

Gość FAN PIS
Hept, kolego... Widze, że masz się za bardzo wykształconego... Jestem kim? Pisowym bolszewikiem? To chyba mało wiesz! Wpisz sobie kim jest bolszewik w google... A potem wpisz sobie stosunek ludzi z pisu do bolszewików. Może po roku dojdziesz do jakichś wniosków. Na razie piszesz i piszesz i sensowej płęty w postaci mocnych argumentów NIE MA.

Gość FAN PIS
Ach Hep ! PIS nie miało wolnej ręki przez PO... O wiele więcej chcieli zrobić, ale PO również ma władze i robili swoje... Zapraszam do lektury.

Gość NIGDY NIE ZAGŁOSUJE NA PO
TUSK I JEGO PO ZROBIŁO JUŻ TYLE ZŁEGO DLA POLSKI!!!! Ryży naobiecywał, naobiecywał a potem wymyślił kryzys. Mało tego chce zamknąć aferę hazardową, znieść wybory prezydenckie (wtedy Polacy nie będa mieli już nic do powiedzenia!) i zamknąć drogę młodym do szkolnictwa wyższego, gdyż w przeciągu 5 lat planuje wprowadzić płatne szkolnictwo wyższe (od nastepnego roku wchodzi już płatny drugi kierunek!), a dlaczego to robi? BO CIEMNOTĄ LEPIEJ SIĘ RZĄDZI! Także jak wygra Komorowski bądź Sikorski to Polski już nie będzie wcale, zostanie PO-lska i przydupas Tuska jako prezydent. Zastanówcie się czy tego chcecie!?

Gość PIIIIISSSS
no,niech zaglosuja dzis na PO ..ich dzieci naza studia wyzsze beda placic krocie....ba!nie beda studiowac(moze i lepiej)... Znam zwolennikow obu partii.....wybaczcie ale PO to wlasnie motłoch ,sprzedawczyki,prywaciarze ,ktorzy za kupione dyplomy albo przy ich braku prowadza swoje marne interesy zdzierajac z ludzi ile sie da. Przedsiebiorcy...ktorzy sie dorobili bo potrafili kombinowac! Znam zwolennikow PISU i to ich jesli chodzi o porzadne wyksztalcenie jest weiecej!!!ale o to nie mam zamiaru sie klocic. Co nam PO naobiecywalo??rzygac sie chcialo na bajkopisanie o cudzie gospodarczym gloszonym przez TUSKA!gdzie ten cud???tu???bo ja nie widze!Moze w koncu ludzie przejrza na oczy.Mam nadzieje,ze wlasnie oddadza hold bylemu Prezydentowi nie gloszujac na komuchow.,ktorzy i tak juz nawyrabiali w naszym kraju! Dosc tego! dosc ze zlodziejami!