Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia trupowa

fryzjerzy partacze!!!

Polecane posty

Gość kasia trupowa

Niedość, że szpetna z natury jestem, to jeszcze mnie fryzjerka dzisiaj doprawiła!!! Kobieta miała mi zrobić piękny jasny brąz, a po wysuszeniu szok! Mam węgiel na głowie, wyglądam jak córka górnika i do tego ta trupio-blada karnacja:( Jestem potworem. Złożyć reklamacje? Czy to w ogóle wchodzi w rachubę? "Usługa" została spartaczona dzisiaj, czy mogę jeszcze dzisiaj tam zadzwonic i złożyć reklamacje? Jak to wygląda? Składaliście kiedyś? Wyję jak bóbr od południa:((( Pomóżcie!!!

Gość kasia trupowa
drzewiecki - a ty ją lepiej zamknij i to szczelnie:/ Pytam o radę w sprawie reklamacji a nie o porady kosmetyczne i to jeszcze od faceta. Pomóżcie dobrzy ludzie:(

Gość kasia trupowa
nikt nie doradzi? :(

hehehe dobre tak jest zostan EMO :-P a tak powaznie to jaki mialas kolor przed farbowaniem jesli ciemny to nic dziwnego ze wyszedl ci wegiel na glowie.

Gość kasia trupowa
nie dzięki, wystarczy, że ty jesteś. Ludzie no, powiedzcie, czy wypada złożyć reklamację?

Gość kasia trupowa
tak miałam ciemny i to nie MNIE taki wyszedł tylko "fryzjerce", a to różnica, sama nigdy się nie farbuję. Rozczaruje was, kultura EMO mnie nie pociąga

Gość kkkarrolinka
ta to juz jest z tymi fryzjerami, powinni psa tyłki golic a ni sie brac za ludzi....

Gość kkkarrolinka
powinnas zadzwonic i powiedziec ze jestes niezadowolonoa ze nie tak mialo byc i albo niech cos z tym zrobi albo oddaje kase

Gość garawda
Wypada. Powiedz, ,ze myślałaś, że dopadła Cię ślepota na kolory, ale rodzina i znajomi, którzy wiedzieli, że ma być brąz stanowczo twierdzą, że to nie brąz, tylko czarny i że w związku z tym życzysz sobie, by ten kolor poprawiono na taki, na jaki się umawiałaś.

Gość po pierwszym myiu farba troche
sie zmyje!nie schizuj dzieciaczku!

Kasiu, skoro miałaś naturalny kolor ciemny to nic dziwnego, że tak wyszło. Fryzjerka owszem użyła koloru takiego jakbyś chciała, ale za to jak zareagują twoje włosy, to wybacz, ale jak ona może odpowiadać? Miałaś już kiedyś farbowane tym kolorem? Wiesz patrząc na moją siostrę, wiem że jeśli ona ma z natury ciemne włosy to jasne brązy nigdy jej nie wyjdą.

ja nie jestem EMO! wydaje mi sie ze jesli zlozysz reklamacje to fryzjerka sie wyprze. jesli zaraz po umyciu i wysuszeniu nie mowilas ze ten kolor ci nie odpowiada to teraz bedziesz miala problem z zareklamowaniem. tak mysle. chociaz ja na twoim miejscu patrzylabym tez na kwote jaka przeznaczylam na to farbowanie jesli ponad 60 zl to sprobowalabym reklamowac, a jesli mniej to sie nie dziw bo od tanich fryzjerow zawsze wyjdziesz niezadowolona.. :-P

Gość do kottkaa
teraz to za późno, odrazu po tym jak zobaczyłaś co ci na łbie zrobiła fryzjerka powinnaś albo powiedziec zeby ci to do jakiegos wygladu dorprowadzila albo p[owinnas nie zaplacic. A teraz ? skoro zaplacilas to widocznie ci pasowalo wiec juz po ptokach, bo niby co salon mialby teraz zrobic? jesli jakis rnomowany to mozebeda dbac o opinie i zwroca pieniadze a jak to jakis 3 osobowy osiedlowy salonik to watpie :O

z drugiej jednak strony jesli mialas ciemny kolor przed farbowaniem u tej fryzjerki, a potem przy doborze koloru umowilyscie sie na ten jasny braz to ona powinna zrobic ci dekoloryzacje. bo na ciemnych wlosach nigdy nie wyjdzie jasniejszy, chyba nawet dziecko w przedszkolu to wie. idz sprobuj zareklamowac, albo umyj wlosy ze dwa razy moze ten kolor troche sie zmyje.

Gość do kottkaa
bazienka myslisz ze to mozliwe po opuszczeniu juz salonu? bez przesady mogla stanowczo wyrazic zadowolnenie po zobaczeniu sie wlustrze przed opuszczeniem salonu. czemu zaplacilas wogole?

"Kasiu, skoro miałaś naturalny kolor ciemny to nic dziwnego, że tak wyszło. Fryzjerka owszem użyła koloru takiego jakbyś chciała, ale za to jak zareagują twoje włosy, to wybacz, ale jak ona może odpowiadać? Miałaś już kiedyś farbowane tym kolorem? Wiesz patrząc na moją siostrę, wiem że jeśli ona ma z natury ciemne włosy to jasne brązy nigdy jej nie wyjdą." Od tego jest chyba fryzjerką, żeby wiedzieć jak z ciemnych włosów zrobić jasny brąz. O czym ty mówisz, że to nie on odpowiada? A kto? Chyba powinna wiedzieć, jak włosy rozjaśnić wcześniej, jakiej farby użyć. A co z tymi czarnymi co robią sobie platynowe bliny? To jakim cudem na ich ciemnych włosach wychodzi blond? Rozumiem, że kolor mógł nie byc super identyczny, ale skoro miła być jasny brąz a wyszedł czarny to wybacz. To JEST WINA fryzjerki. Jak nie umiała zrobić, to się mówi klientce, że ni wyjdzie albo że wyjdzie ciemny kolor. Miałam tak dwa razy, że mi fryzjerka nie zrobiła pasemek, bo powiedziała, że nie wyjdą tak jak chce i cześć. Tylko strzyżenie zostało. Autorko, idź tam ze wsparciem i się upomnij o swoje. Albo zrób tak, jak znajoma mamy. Poszła do fryzjerki na trwałą. Na głowie jej nic nie wyszło, a kasę zapłaciła, jak Ty.Przemyślała sprawę i na drugi raz znów przyszłą. Tym razem fryz wyszedł, ale babce powiedział, że nie zapłaci, bo ostatnim razem nie miła żadnej trwałej tylko partactwa. I wyszła. A fryzjerka nawet się nie kłóciła. Zresztą przy klientkach nie chciała robić afery...

Gość do kottkaa
/:albo umyj wlosy ze dwa razy moze ten kolor troche sie zmyje. " to wedlug ciebie ok, ze kolor wlosow zrobiony w salonie mialby sie zamyc po 2 razach? :O masz takie zalozenie, troche beznadziejne bez przesady po to sie farbuje wlosy zeby kolor byl na dluzej a jak niby ma sie chociaz troche nawet zminic to co to za farba w takim razie. nie macie stycznosci z prawdziwymi dobrymi farbami tylko zakladacie ze sie zmyje po 2 razach hehe boze :O

Gość kasia trupowa
Zapłaciłam 70 złotych za tę usługę, dla mnie to nie tak mało. Dzwoniłam do zakładu, mam przyjść jutro na poprawkę. Uff, zobaczymy. Ktos tu rzucił, że jak tani salonik trzeciej klasy, to nie ma się co dziwić. Powiem jedno: NIEPRAWDA. Kiedyś regularnie odwiedzałam taki właśnie salon i za farbowanie płaciłam 20 złotych. Zawsze wychodziłam zadowolona. Tym razem zamarzył mi się trochę droższy fryzjer i teraz mam za swoje. Nie ma reguły. poza tym fryzjerka powinna była mnie ostrzec, że n ie uda jej się uzyskać jasnego brązu ze względu na mój narturalnie ciemny. Wsytarczyło, żeby mnie ostrzegła skror to takie oczywiste, skąd miałam wiedzieć, ja laik:/

Gość jdighuerh cvnjgu9v[c,gki
mnie kiedyś też spartaczyła powiedziałam ze nie na to sie pisalismy byłam stanowcza ,to ona mi na to zebym przyszła za 3 dni to poprawi i powiedziałam ze nie wyjde zrobiła mi, ale to nie jest wskazane dla włosów takie dwukrotne farbowanie

Autorko wiesz kilka osób ma tu rację. Chyba widziałaś efekt wcześniej to wcześniej trzeba reagować. Nie wiem czy można reklamować, musiałabyś się dowiedzieć.

Gość do kottkaa
jdighuerh cvnjgu9v[c,gki no to wkoncu za 3 dni kazala ci przyjsc czy odrazu poprawila skoro nie pozwolila wyjsc?

Gość kasia trupowa
alexis - no jasne, że powinnam byla od razu się postawić, ale jestem dupa z uszami i zawsze chcę byc dla wszystkich miła:( Nie popłaca

Gość Chcę coś napisać
Nie chodzę do fryzjerów, koleżanki mnie ścinają. Zawsze tak jak chcę. Niekiedy zawitam do fryzjerów , takich tanich za 20 złotych. Zawsze byłam raczej zadowolona. Tym razem poszłam do fryzjerki, koło supermarketu. Reklama super na budynku. Niestety się pomyliłam. Żałuję, że tam poszłam. Zapłaciłam 50 złotych a ona mi ścięła tak fryzurę, ze po ponownym umyciu tego samego dnia, w domu już, patrzę w lustro a tam : "Mikołaj Kopernik". Grzywka w połowie czoła, i po bokach dwa krzaki kudłów. Boże święty. Teraz po kilku tygodniach nadal ta fryzura jest okropna, ale ja wspominam ten zabieg i kojarzę, że fryzjerka obok , w trakcie kiedy ta moja mi ścinała włosy, to ta druga mówiła jej żeby nie ścinała tyle. Myślę teraz, że ona mi zazdrościła tych włosów i ta co mnie ścinała to specjalnie mi oberżnęła te włosy na Mikołaja Kopernika. Tak żałuję, że poszłam do takiego gabinetu gdzie się reklamują na pół budynku. Lepiej chodzić do osiedlowych gabinetów, bo oni nie ścinają tak radykalnie, ponieważ boją się że klientce nowa fryzura się nie spodoba i stracą dochód. Teraz będę sama sobie ścinać włosy, na sucho i przed lusterkiem we własnej łazience. Koniec mojego zaufania do drogich fryzjerek.

Kasiu teraz nie ma, co się łamać, trzeba coś z tym zrobić. Dowiedz się u nich jak zamierzają to naprawić. A ktoś wcześniej tu pytał się jak to możliwe, że brunetka nagle staje się blondynką. Powiem tak - blondy "wypłukują" czyli utleniają naturalny kolor włosów, a ciemne - pigment wchłania się w strukturę włosa, taka jest różnica, dlatego przy ciemnych z natury włosach może się właśnie tak zdarzyć, że będą ciemniejsze od oczekiwanego, dlatego też fryzjerka powinna wcześniej je rozjaśnić.