Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iks.igrek

Uwielbiam Go, ale przeszkadza mi wygląd:(

Polecane posty

Gość iks.igrek

Znam od kilku lat fantastycznego chłopaka, na dwa lata urwał nam się kontakt, a od pół roku znowu codziennie się spotykamy, super rozumiemy itd :) On chciałby być ze mną, ja czasem myślę, że też bo nie znajdę drugiej osoby, która byłaby tak dobra dla mnie i tak mnie kochała.. ale przeszkadza mi w Nim, że nie jest fajnie zbudowany, tylko przeciwnie, raczej grubasek :], boję się, że by mnie nie pociągał.. i nie wiem co robić, ehh.. Mogę Go stracić przez to płytkie myślenie, ale nic nie poradzę.. co Wy byście zrobiły/li? (podkreślę, że On na pewno nie schudnie, bo Jemu to nie przeszkadza i już o tym trochę gadaliśmy.. )

leniwy grubasek... a po slubie zrobi się z nigo prawdziwe prosię.. olej warchlaka, dzieci chcesz miec ładne i zgrabne czy takie jak on?

Gość edssu
moze zaczac ciczyc dla Ciebie

leniwy grubas to cos obrzydliwego... pewnie sie straszliwe poci i dyszy jakby miał zaraz paść na zawał :-o

Gość edssu
ale w milosci chociaz to nie wszystko wiem wiem musicie sie spelniac erotycznie ....bo moze to do przyjazni podobne bardziej >

Gość iks.igrek
nie no, nie taki znowu z Niego tłuścioch ;p ma 176 i waży ok 90 kg, ale czy skreślac kogoś tylko dlatego, że jest grubszy? Z drugiej strony ja dbam o swoją figurę więc mogę chyba tego wymagac od mojego partnera, tak?..

Gość iks.igrek
ma jeszcze lekkie zakola , ale to podobno cecha charakterystyczna mistrzów minety :)

Gość iks.igrek
i wcale nie powiedziałam, ze jest leniwy, trenuje sztuki walki i czasem ze mną biega :D

Gość marchewba
hmm w milsoci musisz to czuc musisz czuc ze on cie pociaga czujesz ?

Gość iks.igrek
"ma jeszcze lekkie zakola , ale to podobno cecha charakterystyczna mistrzów minety " to nie ja napisałam..

To mu o tym powiedz. Niech pocwiczy na silowni pol roku, i odrazu Ci sie spodoba.

Gość jeśli jesteś ładna i zgrabna
to olej tłuściocha, z roku na rok będzie coraz grubszy. Powinnaś znaleźć sobie przystojniaka.

żeby wyglądac jak normalny facet musiałby zrzucic z 10kg, a pół roku to za mało.. ja bym go olał, bo to leniwe bydlę..

Gość iks.igrek
Łatwo powiedziec ;p Ty byś się nie obraził po takim tekście? :D 'idź na siłownie i weź się za siebie' ;p

Nie obrazil bym sie, i nikt nie musial mi mowic :) Sam za duzo przytylem, chodzac na silownie 3 razy w tygodniu, spokojnie mozna stracic 10kg w pol roq. No i sily sie nabierze, chociaz mi ona nie potrzebna. Moze tez pobiegac sobie (godzinke dziennie) kilka miesiecy it ez spali duzo kalorii. Po prostu go namow i tyle :) Powiedz ze chciala bys by byl troche bardziej meski to sie taki zrobi :)

Gość iks.igrek
kiedy ja Go nie chcę 'olać'.. chciałabym, żebyśmy mogli się ewentualnie dalej przyjaźnić, ale widzę, że On oczekuje ode mnie decyzji.. ehh

Gość iks.igrek
Nie jestem ideałem, ale raczej podobam się chłopakom :) ja w przeciwieństwie do Niego jestem chudziutka (mam problemy z przytyciem heh ):D tośmy się dobrali ;p

pewnie wcale nie jestes taka atrakcyjna skoro nie przeszkadza ci jego tusza :) zwiążesz się z nim, a potem będziesz szukac kochanka, który będzie miał seksi ciało... po co ci to..

Gość kiok
wydaje mi sie, ze myslisz o zwiazku z nim z wygody, bo przeciez milo miec kogos wiernego jak pies, kto bedzie nas adorowal, kochal i spelnial kazda zachcianke. Pobedziesz z nim troche, a jak pojawi sie na horyzoncie boski przystojniak, to kopniesz go w 4 litery:O Daj chlopakowi spokoj lepiej:O

Gość lalula
jeżeli naprawdę go pokochasz i będziesz chciała z nim być to wierz mi, że nie bedzieszna to zwracała uwagi. widocznie to nie jest nic powaznego z twojej strony, skoro ci to przeszkadza. daj sobie czas albo.. spokoj z tym.

Gość mój chłopak
ma 184 i waży 94 kg ale nie jest gruby, ociupinkę przy kości i podoba mi się taki jaki jest i nie chcę by się odchudzał, to zależy od gustu wszystko, są kobiety które wolą szczuplejszych mężczyzn a są takie które wolą z ciałkiem ;) jednak uważam że nie należy zwracać zbytniej uwagi na wygląd, dla kogoś ja mogę być brzydka a dla swojego faceta pięknością, więc tak samo jest z facetami.

Gość magdazzzzz
ma tylko 176 wzrostu? to knypek jest, to byłby główny powód dla którego bym go nie chciała.

Gość iks.igrek
ale ja jestem malutka - 163 więc dla mnie każdy jest wysoki :D:D

Gość cfttfrcdftrcz
Przeciez kobiety lubia misow. Wiec bedziesz miaal puszystego misia grubaska.