Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

500 kalori

DIETA 500 KALORI

Polecane posty

Gość Rando
Ciesze sie, ze sie podobalo ;) No czasem mi sie uda ;)

Gość happy and bleeding..
a myślisz, ze ja jestem cierpliwą osobą? nie! zaczynałam tak samo jak ty na szczescie znalezli sie w pore ludzie tacy jak Rando, ktorzy uświadomili mi jak ogromny blad popełniam. jestem na diecie MŹ od 2 tygodni i ladnie chudne, widac juz efekty, a jeść jem tylko mniej, wiec mozna :) i na dlugo dluzej niz na miesiąc po skonczeniu glodowki. po tygodniu zobaczysz efekty, po prostu musisz chciec. nie wiem ile masz lat ale chyba jestes jeszcze mloda skoro wiesz ze dieta bedzie jednorazowa a po niej bedziesz musiała znowu sie odchudzać tylko z dwa razy wyższej wagi, jaki w tym sens widzisz? glupota no :D rece opadają :D

ciekawe, czy tak latwo poszloby Ci z ...cyklem owulacyjnym :D oczywiscie sie smieje tylko bo pewnie dalbys rade :).... dobra, teraz to juz sobie zartuje i nie musisz traktowac tego jako wyzwanie ..no chyba ze...:P powaznie- dobra robota :)

Gość happy and bleeding..
spadam, bo nie lubie mówić do ściany 🖐️ powodzenia w rozwalaniu organizmu 🖐️

Gość Rando
NakedTruth jak zaczne owulowac, to pewnie usiade i to rozgryze, na razie brak mi motywacji ;)

nie omieszkaj, wtedy, wlepic owej interpretacji ;) no i daj sie poniesc z materialem porownawczym -auta sa dobre dla tych bez owulacji :D :):)

Gość Rando
Alez oczywiscie... jak mnie dosiegnie owulacja, to zapewne automatycznie przerzuce sie na "rozkwitajace kwiaty" itp poruszajace moja nowa, wrazliwa nature zjawiska ;)

Gość jeśli chcesz mieć ładną figurę
jedz dużo białka i koniecznie ćwicz by organizm nie spalał mieśni na dietach organizm spala te mieśnie które są "mało używane" w efekcie po diecie może i waga pokazuje mniej ale figura jest gorsza, znaczy wisząca skóra z resztkami tłuszczu, mięśni jest mniej więc ciało wygląda jeszcze mniej jędrnie niż przed dietą poczytaj o diecie nowojorskiej lub diecie z Joya, tam podstawa to posiłki białkowe, regularne jedzenie co kilka godzin plus codzienne ćwiczenia kardio na spalanie tłuszczyku oraz ćwiczenia ujędrniające trudno się zmobilizować ale efekty są super

heheh :D Rando zaczynasz bardzo delikatnie :P..teraz zaluje, ze nie podsunelam innego problemu do zobrazowania ..:P :D

Gość Rando
Myslisz, ze to moze juz byc ta owulacja? ;)

Gość klementyna yates
Takie diety wiecej robia szkody niz pozytku. Wiem, ze nie chcez sluchac krytyki i zrobisz i tak jak uwazasz. Jesli chcesz jednak byc trwale szczupla (i zdrowa) a nie tylko schudnac na krotko, a potm borykac sie z efektem jojo to musisz po prostu zdrowo jesc. Dieta 500 kcal spowolni Ci przemiane materii, po jakims czasie rzuciasz sie wyglodzona na wszystko i efekt jojo murowany. Nie wspominajac o tym, ze nie dostarczasz swojemu organizmowi niezbednych ialek, tluszczy, witamin itp do prawidlowego funkcjonowania. Niestety jedynym sposobem na bycie szczupla jest po prostu zdrowsze jedzenie i ruch, ale nie katowanie sie. Jedzac 5 malych posilkow dziennie (zeby sie najesc, ale nie przejesc) wprawiasz w ruch swoj metabolizm, nie chodzisz glodna i spalasz od razu wszystkie kalorie (glod jet wrogiem odchudzania, bo wysyla mozgowi sygnaly, ze potrzebne sa zapasy tluszczu i jesli tylko zjesz troche wiecej, to organizm zacznie odkladac zapasy tluszczu na przyszla glodowke). Zdrowe odzywianie jest o wiele zdrowsze i przyjemniejsze od drastycznych diet i mozna jesc przyjemnie i zdrowo przez cale zycie, nie czujac, ze sie jest na diecie. Wiecej informacji poszukaj na internecie, ale unikaj wszelkich drastycznych diet, szukaj raczej informacji na portalach zdrowego odzywiania i fintness. Powoli zmieniaj swoje nawyki, uprawiaj spory i cwiczenia, ktore sprawaja Ci przyjemnosc, jedz rzeczy, ktore sa zdrowe i smaczne. Tylko w ten sposob bedziesz trwale szczupla, zdrowa, pelna energii, a jedzenie bedzie przyjemnoscia, a nie katowaniem sie. Ja saa wyprobowalam przez 10 lat mnostwo najgupszych diet, na zadnej nie wytrzymalam do konca, a moja waga systematycznie rosla. Teraz uwielbiam gotowac i jesc, nie chodze glodna, gimnastykuje sie (ale bez przesady) i jestem szczupla bez katowania sie.

Gość Rando
NakedTruth sadze, ze na to zaden mezczyzna nie moze byc gotowy ;)

Rando, tak tez sie spodziewalam, ze o Twojej owulacji nie poczytam :( dobrze, ze sa inne 'problemy' na tym swiecie ..do opisania...;)

Możecie wytłumaczyć mi jak można umrzeć na czterotygodniowej diecie 500 kalori? Takie cuda wyczytałam na necie

Gość Rando
Podejrzewam, ze wystarcza jakies problemy zdrowotne, z ktorych czlowiek sobie nie zdaje sprawy i w skrajnych przypadkach mogloby sie to tak skonczyc.

Gość jakchcesz....
jak chcesz robic diete 500 kcal to zrob diete cambridge ktora jest typowa dieta VLCD, specjalnie skomponowana dla ludzi z duza nadwaga/otyloscia, a nie jakas waze i serek wpierdalasz. Po tym serku faktyczie pierdykniesz na twarz.

Hej:) U mnie dzisiaj już 9 dzień leci. Muszę powiedzieć że wykraczam co nie co ponad 500 kalori i jem trochę więcej ale trzymam się.